REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Simo Jasaičio vairuojamas automobilis pirmadienį paryčiais rėžėsi į kelio atitvarą. Krepšininkas vairavo išgėręs, rašo „Lietuvos rytas“. 

REKLAMA
REKLAMA

Apie penktą valandą ryto S. Jasaitis su trimis komandos draugais važiavo namo į Vitoriją po nakties, praleistos Baskijos regiono sostinėje Bilbao.

REKLAMA

S. Jasaitis namo vežė savo komandos draugus amerikiečius Willą McDonaldą, Pete`ą Mickealą ir ispaną Lucho Fernandezą.

Vos pajudėjus iš Bilbao, miesto pakraštyje esančiame Boluetos rajone S. Jasaitis nesuvaldė automobilio. Vienpusio eismo kelyje šis rėžėsi į apsauginę kelio tvorą.

„Buvo drėgnas oras, minus du laipsniai, slidu.

Netikėtai kelias sukosi į kairę, mašiną užnešė ir ji šonu trenkėsi į betoninį atitvarą, – apie nelaimę pasakojo S. Jasaitis. – Pirmą kartą buvau Bilbao, todėl kelio nepažįstu ir nesitikėjau tokio staigaus posūkio“.

REKLAMA
REKLAMA

Nedidelė avarija galbūt nebūtų buvusi pastebėta, tačiau sprogo automobilio padanga. Todėl krepšininkams teko kviesti pagalbos tarnybą.

Atvykusi policija patikrino vairuotojo blaivumą. Dienraščio žiniomis, S. Jasaičio organizme rasta 0,37 promilės alkoholio.

Ispanijos įstatymai draudžia viršyti 0,25 promilės.

Klubo „Tau Ceramica“ vadovai teigė nubausią žaidėjus.

Pirmadienio rytą krepšininkų laukė treniruotė prieš trečiadienį vyksiančias svarbias Eurolygos rungtynes su Kauno „Žalgiriu“.

Vitorijos klubo treneris Nevenas Spahija tikino įvykio nesureikšminęs ir nemanąs, kad tai gali turėti įtakos jo auklėtinių pasirengimui dvikovai su „Žalgiriu“.

Paklaustas, ar neturi S. Jasaičiui priekaištų dėl drausmės, treneris savo žaidėją gynė: „Pirmiausia aš abejoju, kad automobilį vairavo S. Jasaitis. Kita vertus, jokių problemų dėl jo disciplinos nėra“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų