REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai savo veiklos penkmetį pažymėjusi Latvijos „pop punk“ grupė „Cacophonics“ Naujus Metus pradeda koncertinėmis gastrolėmis Lietuvoje – penktadienį, sausio 18 d. jie koncertuos Kauno pube „91“ (Islandijos pr. 91), o šeštadienį, sausio 19 d. viena energingiausių Baltijos šalių grupių gros Vilniaus bare „Bix“ (Etmonų g. 6). „Cacophonics“ apšildys dar viena grupė iš Rygos „In The Box“.

REKLAMA
REKLAMA

Melodingą pankroką grojantys „Cacophonics“ išgarsėjo dainomis, kuriomis šaipomasi iš Britney Spears, Rygą užplūdusių sekso turistų ir snobizmo, o taip pat gyvybingais koncertiniais pasirodymais. Neseniai iš Cesio miesto kilusi, o jau ne pirmus metus Rygoje gyvenanti ir kurianti grupė pažymėjo savo veiklos penkmetį – jubiliejuje dalyvavo dar penkios jaunos „pop punk“ grupės, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„In The Box“ taip pat dalyvavo mūsų„jubiliejuje“, ir suskėlė tikrai gerą koncertą, tai nusprendėme juos pasiimti kartu. Manau toks „dvigubas latviškas smūgis“ labiau patiks ir žiūrovams Lietuvoje“, - sakė grupės lyderis Ingus Sala.

Grupė pernai išleido savo debiutinį albumą „Punkology“, kurį gerai įvertino Rygos radijo stotys „SWH“ ir „Naba“, tačiau netrukus pasikeitė grupės sudėtis, ir „Cacophonics“ pradėjo rengti naują programą ir „Hodila Records“ studijoje įrašė naujas dainas, kurias žada išbandyti ir gastrolėse Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuva, Lietuva... tiek daug mus sieja – prisimenu tiek mūsų pirmąsias muštynes su kažkokiais „treninguotais“, tiek lietuvę mergaitę, kuri taip gerai mokėjo man daryti koldūnus, tiek jūsų anekdotus... O jei kalbant rimtai -  mums labai patinka groti Lietuvoje ir šiems koncertams specialiai pasiruošime“, - pažadėjo „Cacophonics“ vokalistas ir gitaristas Ingus.

Daugiau informacijos ir proga paklausyti grupių muzikos:
http://cacophonics.draugiem.lv, http://www.myspace.com/cacophonics;
http://inthebox.draugiem.lv, http://www.myspace.com/intheboxlatvia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų