• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasitraukimas sujudins savivaldybę

Kai sostinės vicemero Algirdo Paleckio likimas socialdemokratų tapo aiškus, politikai susirūpino Vilnių valdančiosios koalicijos likimu, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Netekęs narystės socialdemokratų gretose, A. Paleckis turės užleisti ir Vilniaus vicemero kėdę, kuri pagal koalicijos sutartį priklauso socialdemokratams.

REKLAMA

Tačiau tai dar nereiškia, kad socdemai į vicemero kėdę pasodins kitą savo partijos narį. Gali būti, kad bus ieškoma ir kitokių tolimesnio sostinės politinio gyvenimo scenarijų, rašo „Lietuvos rytas“.

„Nenoriu nieko slėpti. Manau, kad socdemams pašalinus A.Paleckį, mums atsivers plačios galimybės“, – sakė šiuo metu miesto tarybos opozicijoje esančios Tėvynės sąjungos (konservatorių) Vilniaus skyriaus vadovas Kęstutis Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, sostinės konservatoriai tarpusavyje jau yra aptarę, kaip elgtųsi, jei susiklostytų jiems palankus scenarijus. Pirmiausia būtų bandoma tartis su socialdemokratais dėl naujos koalicijos sudarymo, rašo „Lietuvos rytas“.

Šiuo metu miesto taryboje valdančiąją koaliciją sudaro partija „Tvarka ir teisingumas“, socialdemokratai ir Lenkų rinkimų akcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų