REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liublianos „Union Olimpijai“ ketvirtadienį per Eurolygos rungtynes vadovaus atsisatydinusį Memi Bečirovičių pakeitęs serbas Aleksandras Džikičius.

REKLAMA
REKLAMA

M. Bečirovičius šeštadienį atsistatydino dėl nesutarimų su klubo sporto direktoriumi Janezu Rajgelju. Treneris norėjo pakeisti komandos amerikiečius, o direktorius su tuo nesutiko.

REKLAMA

A. Džikičius Senajame žemyne yra beveik nežinomas, tačiau turi kuo pasigirti. Jis iki 2005-ųjų 14 metų dirbo Belgrado „Partizan“ vyriausiojo trenerio asistentu. Tuomet serbas sugebėjo tapti NBA Minesotos „Timberwolves“ vyriausiojo trenerio asistentu ir tapo pirmuoju už Atlanto anksčiau nedirbusiu, tačiau gavusiu tokias pareigas, europiečiu.

A. Džikičiaus debiutas prie stipriausios Slovėnijos komandos vairo įvyks ketvirtadienį per rungtynes Liublianoje su Kauno „Žalgiriu“. Mačą Kaune mūsiškiai laimėjo labai lengvai - 91:72.

Tikriausiai galima iš anksto susitaikyti su mintimi, kad šių rungtynių tiesiogiai nerodys TV3. Mat Liublianos klubo generalinis rėmėjas „Union“ yra alaus darykla.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų