REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Gediminas Kirkilas skeptiškai įvertino Vilniaus vicemero socialdemokrato Algirdo Paleckio kompetenciją kultūros srityje.

REKLAMA
REKLAMA

G. Kirkilas ketvirtadienį žurnalistams sakė jog, politikams reikia labai atsargiai kalbėti apie kultūrą, ypatingai - jeigu jos neišmano.

REKLAMA

„Aš visiškai pritariu Jurgai Šeduikytei. (...) Ką gali pasakyti apie žmogų [A. Paleckį], kuris sako tokius žodžius - reiškia jis visiškai nieko neišmano.

Aš paprastai stengiuosi apie tas sritis, kurių neišmanau, nekalbėti arba kalbėti mažiau, o juo labiau nemokyti menininkų”, - samprotavo Vyriausybės vadovas, tačiau pridūrė, kad socialdemokratai - demokratiška partija, ir joje visi gali turėti savo nuomonę.

Sostinės savivaldybės Kultūros, švietimo, sporto ir jaunimo reikalų komiteto narys J.Paleckis yra pareiškęs, jog profesionalųjį meną turėtų remti Kultūros ministerija ir „elitas”.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį Vilniaus Rotušėje pagerbiant nusipelniusius sostinei žmones dainininkė Jurga Šeduikytė atsisakė priimti apdovanojimą iš mero liberaldemokrato Juozo Imbraso rankų.

Taip ji pasielgė dėl, jos manymu, nederamos Vilniaus miesto savivaldybės tarybos kultūros politikos ir nesutikdama su sostinės vicemero Algirdo Paleckio nuomone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų