REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Balsas.lt“ ragina klausti „Žinių radijo“ laidos dalyvius.

Kelios Vilniaus bendruomenės reiškia susirūpinimą dėl atliekų deginimo stoties mieste statybų. Miestiečiai baiminasi, kad greitai jiems teks uostyti deginamų komunalinių atliekų dūmus. Pagal projektą numatoma Vilniuje pastatyti modernią atliekų deginimo stotį, kurioje būtų deginamos komunalinės atliekos, dumblas ir taip gaminama elektros ir šilumos energija. Atliekų deginimu siekiama ne tik atsikratyti buitinių atliekų, bet ir užtikrinti vilniečiams mažą gaminamos šilumos kainą.

REKLAMA
REKLAMA

Ar pagrįstas vilniečių susirūpinimas dėl atliekų deginimo stoties statybos? Kokia planuojamo projekto nauda ir žala visuomenei? Kokią kainą už atliekų tvarkymą gali mums tekti mokėti jį įgyvendinus? Ar įgyvendinant atliekų deginimo projektą, buvo įtraukta visuomenė? Kiek valdžiai apskritai svarbi žmonių nuomonė?

REKLAMA

Tiesioginėje „Žinių radijo“ laidos „Apskritas stalas“ diskusijoje dalyvauja Pilaitės bendruomenės pirmininkė Janina Gadliauskienė, UAB „Cowi Baltic“ Energetikos ir aplinkosaugos departamento direktorius Martynas Nagevičius ir Vilniaus vicemeras Arūnas Štaras.

Laida „Apskritas stalas“ – kasdien 17.10 val. per „Žinių radiją“. Vedėjas – Aurimas Perednis.

Klausimus laidos dalyviams galite pateikti šio anonso komentaruose. Studijos telefonas laidos metu – (8 ~ 5) 2 431 431.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų