REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį galima vadinti pačiu galingiausiu „Gravity“ istorijoje. Penktadienį žmones skriaus techno dievaitė Ellen Allien, o šeštadienį „Drum3thic“ scenoje pasirodys garsiausias Tolimųjų Rytų  drum'n'bass diskžokėjas bei prodiuseris Makoto su nuolatine partnere MC Deeizm.

REKLAMA
REKLAMA

„Ši pora lyg rytietiškas In-Jan simbolis, tai mažai kalbantis ir muzikinę meilę skleidžiantis Makoto, kuris drum'n'bass ritmais susijungia su aistras kaitinančia ir nenuilstančia šarminga vokalo virtuoze MC Deeizm.“ – teigia drumandbass.lt redaktorius ir Zip FM laidos „Amenų Broliai“ kūrėjas ir vedantysis JaZzy.

REKLAMA

Svečiams iš Japonijos talkins 11-us metus prie pulto skaičiuojantis Astralas, serijos šeimininkai „Full Flavour DJs“ bei geriausias MC Lietuvoje - Messiah, sakoma pranešime spaudai.

LTJ Bukem mokinys

Praėjusiais metais klube „Gravity“ pasirodęs LTJ Bukem be perstojo spiegė į ausį ir reikalavo pasikviesti – Makoto & MC Deeizm. „Jie geriausias duetą drum'n'bass scenoje po manęs ir MC Conrad“, - tada sakė drum'n'bass  legenda. Tad po ilgų derybų, pagaliau, nuolatos visame pasaulyje koncertuojantys svečiai iš Japonijos pirmą kartą lankysis ir Baltijos šalyse.

REKLAMA
REKLAMA

Ant rankos pirštų būtų galima suskaičiuoti, kiek Lietuvoje lankėsi garsesnių drum'n'bass vardų už Makoto. LTJ Bukem mokinys bei jo įrašų kompanijos „Good Looking Records“ narys yra didžiausia visos Azijos drum'n'bass žvaigždė. Todėl natūralu, kad Makoto yra nuolatinis pagrindinių viso pasaulio drum'n'bass renginių bei festivalių dalyvis, o jo vardas plakatuose rašomas vienodu dydžiu kaip ir LTJ Bukem, Goldie, Andy C ar Roni Size.

Asmeninė „Progression Sessions“

Per beveik 15-os metų karjerą Japonijos drum‘n‘bass ambasadorius išleido per 20 vinilų, kelis labai perkamus albumus (naujausias „Believe In My Soul“ pasirodė rugsėjo mėnesį), tačiau, svarbiausia, kad prisidėjo prie tokių drum'n'bass klasika tapusių kompiliacijų kaip „Earth“ bei  „Progression Sessions“ išleidimo. Beje, prie tik sau sukurtos miksų serijos vairo LTJ Bukem prileido vos kelis svetimus vardus – Makoto ir Blame.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Populiariausią savo įrašą „Progression Sessions 9 - Japan Live“ 2003-ais Makoto įrašė kartu su savo nuolatine palydove – MC Deeizm. Su ja drum'n'bass žvaigždė šiais metais jau aplenkė, rodos, visus - Britaniją, JAV, Braziliją, Australiją, žinoma, Aziją, o šį šeštadienį pirmą kartą atkeliauja ir į Lietuvą. Bet tai dar ne viskas, nes jau sausio 4 d. „Drum3thic“ serijoje  - „gyvai“ pasirodys tarp Vilniaus ir Londono besiblaškantis Britanijos drum'n'bass žvaigždūnas Paradox.

Pigesni bilietai – visose BILIETAI LT kasose bei http://www.bilietai.lt/axtweb/view/evt-desc/1.0-lt-EDS001000002545

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=TNATseAAHz8
http://www.youtube.com/watch?v=2z-hm6urf08

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų