REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors užgožti beveik nuogus modelius, žingsniuojančius podiumu, sunku, ketvirtadienio vakarą atgimimo koncertą per apatinio trikotažo kompanijos "Victoria`s Secret" mados šou surengusi grupė "Spice Girls" pasiglemžė visą dėmesį.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 2 dieną Vankuveryje savo gastroles pradedanti Didžiosios Britanijos merginų grupė, atlikdama savo hitą "Stop" ir naują singlą "Headlines", privertė pasitempti net tokius modelius kaip Heidi Klum.

REKLAMA

Penkios grupės narės, kurių pravardės 10-ajame dešimtmetyje buvo minimos kiekvienuose namuose, per šou Holivude atlikti savo pirmosios dainos pasirodė apsirengusios Antrojo pasaulinio karo laikų chaki spalvos drabužiais ir užsidėjusios karines kepures. Priešais jas iš spindinčių šviesų užsidegė užrašas "Spice".

Grupė yra pardavusi daugiau kaip 55 mln. savo albumų kopijų ir išleidusi dešimt pirmąją vietą užėmusių singlų.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausias grupės albumas "Spice Girls: Greatest Hits" kol kas platinamas tik "Victoria`s Secret" apatinio trikotažo parduotuvėse. Gruodžio 4-ąją šis šou bus parodytas per televiziją CBS.

Victoria Beckham (Viktorija Bekem), vadinama "Posh Spice" ir santuokos su futbolininku Davidu Beckhamu (Deividu Bekemu) dėka pastaraisiais metais labiausiai figūravusi spaudos puslapiuose, iš blondinės vėl virto brunete. Ji segėjo cigaretės formos alyvuogių spalvos sijoną, vilkėjo palaidine su gilia iškirpte ir buvo užsidėjusi platų diržą bei juodas pirštines.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Esu įsimylėjęs Victorią Beckham. Tai veikiausiai keblu Davidui", - po šou sakė "Amerikos dievaičio" (American Idol) vedėjas Ryanas Seacrestas (Rajenas Sikrestas).

"Jos galėjo stovėti ir nieko nedaryti, bet aš vis tiek būčiau patenkintas", - apie grupę sakė jis.

Be "Spice Girls" koncerto, teatro "Kodak" scenoje, kur vyksta ir "Oskarų" teikimo ceremonijos, žiūrovai, tarp kurių buvo tokios įžymybės kaip Eva Longoria (Eva Longorija) ir Slashas (Slešas) iš 9-ojo dešimtmečio roko grupės "Guns N' Roses", galėjo daug kur ganyti akis.

REKLAMA

"Victoria's Secret" modeliai, trečiadienį gavę žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje, demonstravo daugybę gyvūnijos įkvėptų apatinių drabužėlių, prie jų priderinę aksesuarus iš plunksnų, odos ir elnio ragų, paprastai matomų tik Serengečio nacionaliniame parke.

Per atokvėpį nuo odos antplūdžio scenoje dainininkas Sealas (Sylas) kartu su savo žmona H.Klum dainavo "You're my angel, you're my girl", o po to prie podiumo karštai pasibučiavo.

"Black Eyed Peas" lyderis Williamas Adamsas (Viljamas Adamsas), dar žinomas kaip "will.i.am", pradėjo šou šiam renginiui tinkančiomis repo eilutėmis: "Brangioji, iš kur gavai tokį kūną?".

REKLAMA

W.Adamsas paskutinę minutę pakeitė hiphopo žvaigždę Kanye Westą (Kanajų Vestą), kai anksčiau šią savaitę mirė jo motina.

Nors Melanie Chisholm (Melani Čišolm), pravarde "Sporty Spice", būsimas "Spice Girls" gastroles įvardijo kaip "paskutinį grupės nusilenkimą", jų pasirodyme nebuvo nieko niūraus.

Atlikdamos dainą "Headlines", grupės narės pasirodė stilizuotame buduare, apsirengusios ilgomis 4-ojo dešimtmečio vakarinėmis sukniomis.

Geri Halliwell (Džeri Halivel), arba "Ginger Spice", vilkėjo fuksijų spalvos atlaso suknele, o juodai apsirengusi M.Chisholm gulėjo išsitiesusi ant sofos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų