REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

V. Landsbergio svečiai – ir prezidentas, ir ginklų prekeivis

V.Landsbergis į savo jubiliejaus šventę buvo sukvietęs margaspalvę publiką, praneša "Lietuvos rytas".

REKLAMA
REKLAMA

Pasak dienraščio, apie 700 vietų turinti Nacionalinės filharmonijos salė buvo pilna. Europarlamentaras Vytautas Landsbergis fortepijonu skambino Mikalojaus Konstantino Čiurlionio kūrinius. Muzikos fonu tapo demonstruojamos žymiojo kompozitoriaus dailės darbų reprodukcijos.

REKLAMA

Taip užvakar vakare buvo švenčiamas konservatorių patriarcho V.Landsbergio jubiliejus. Spalio 18-ąją šiam politikui sukako 75-eri.

Europarlamentaro sekretoriato darbuotojai teigė, kad ir pats V.Landsbergis, ir jo šeimos nariai sprendė, kam siųsti jubiliato nuotraukomis papuoštus kvietimus.

Į renginį buvo pakviesti visi kada nors su politiku dirbusieji Seime, visa Tėvynės sąjungos frakcija, buvę kolegos Muzikos ir teatro akademijoje, bičiuliai, giminės.

Pasak dienraščio, svečių būrys buvo margas. Tarp jų buvo prezidentas Valdas Adamkus su žmona Alma, Pramonininkų konfederacijos prezidentas Bronislovas Lubys, neseniai dalyvavęs socialdemokratų patriarcho Algirdo Brazausko 75-mečio šventėje, už ginklų prekybą teisiamas buvęs Seimo narys Algirdas Petrusevičius ir Valstybės saugumo departamento generalinis direktorius Povilas Malakauskas, kitų žinomų veikėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų