REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klivlendo „Cavaliers“ klubo legionieriai brazilas Andersonas Varejao ir juodkalnietis Sasha Pavlovičius yra pasirengę tęsti karjerą Europoje, jeigu nesulauks norimos vertės kontraktų iš komandos. Nors NBA ikisezoninės varžybos jau prasidėjo, kol kas derybos nepasistūmėjo į priekį.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes nekovosime. Su savo žaidėjais esame sąžiningi, tačiau jeigu jie mano, kad tai jiems geriau, puiku. Sasha ir Andersonas yra puikūs žaidėjai ir, manau, pasiūlydami jiems tokius kontraktus, parodėme pagarbą“, - kalbėjo „Cavaliers“ generalinis vadybininkas Danny Ferry.

REKLAMA

Kaip teigia dienraštis „Cleveland Plain Dealer“, A. Varejao siekia 5 metų 60-65 mln. dol. vertės sutarties, tuo tarpu S. Pavlovičius – 25-30 mln. už tokį pat laikotarpį.

Kaip skelbta, A. Varejao jau susilaukė pasiūlymų iš "AXA Barcelona", "Real", "Tau Ceramica", CSKA bei kelių graikų klubų.

Praėjusį sezoną 24 metų 201 cm ūgio S. Pavlovičius vidutiniškai pelnydavo po 9 taškus, atkovodavo po 2,4 kamuolio bei atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

25 metų 208 cm ūgio A. Varejao pelnydavo po 6,8 taško bei atkovodavo po 6,7 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų