• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keturis jaunuolius pražudę ir dar du sužaloję vairuotojai kalės po septynerius metus, o žuvusiųjų ir nukentėjusiųjų šeimoms turės atlyginti milijono litų žalą.

REKLAMA
REKLAMA

Utenos rajono apylinkės teismas kaltais pripažino 27 metų Andrių Šimonėlį ir 35 metų Kęstutį Bareišį, kurie bausmę turės atlikti pataisos namuose, praneša "Lrt.lt".

REKLAMA

Teismas taip pat praneša, kad vyriškiai nukentėjusiųjų ir žuvusiųjų šeimoms privalo atlyginti neturtinį žalą – bendra suma siekia daugiau kaip milijoną litų.

Vyriškių vairuojami automobiliai pernai gegužę netikėtai nutraukė berniukų dviratininkų kelionę keliu iš Utenos Pakalnių kaimo link.

Vienas dideliu greičiu skriejęs automobilis įsirėžė į dviratininkų grupę ir partrenkė keturis sportininkus.

Du treniruotėje dalyvavę dviratininkai bei du automobilio keleiviai žuvo. Dar du vaikai buvo sunkiai sužeisti, tuo metu rašė „Pasvalio balsas“.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilio „Fiat Ulysse“ vairuotojas A. Šimonėlis, spaudžiamas prie kelkraščio jį lenkiančio „Ford Mondeo“ vairuotojo K. Bareišio, užlėkė ant šalia autobusų stotelės esančio betoninio krašto.

Prakirsta padanga „Fiat Ulysse“ staiga tapo nebevaldomas. Pavažiavęs dar apie 15 metrų automobilis dideliu greičiu rėžėsi į dvylikos dviratininkų kolonos pabaigą.

Sportininkai važiavo priešingos eismo juostos kelkraščiu.

A. Šimonėlis savo kaltę iš dalies pripažino. Tuo metu prie „Ford Mondeo“ vairo sėdėjęs K. Bareišis, kuris mėgino aplenkti to neleidusį daryti „Fiat Ulysse“, teigia esąs nekaltas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų