• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujuoju Maskvos CSKA komandos generaliniu direktoriumi tapęs Andrejus Vatutinas sutiko papasakoti žurnalistams, kodėl prie ekipos neprisijungė Europos čempionas ir Rusijos rinktinės lyderis 26 metų 206 cm ūgio Andrejus Kirilenko.

REKLAMA
REKLAMA

"Andrejus nori mėgautis krepšiniu, o Jutos ekipoje jis yra priverstas vykdyti pačius nemaloniausius vyriausiojo trenerio nurodymus, - sakė A.Vatutinas. - Susiklosčiusioje situacijoje galimi du variantai: arba viskas liks kaip yra, arba A. Kirilenko iškeis į kitą NBA komandą. Kito varianto nėra. Abejoju, kad krepšininką kas nors išleistų žaisti į Europą."

REKLAMA

Rugsėjo mėnesį vykusiame Europos čempionate Ispanijoje, A.Kirilenko buvo vienas naudingiausių turnyro žaidėjų. Jis sužaidė 9 mačus ir vidutiniškai per 32 minutes pelnydavo 18 taškų, atkovodavo 8,6 ir perimdavo 2,2 kamuolio, atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo bei blokuodavo 1,8 varžovų metimo.

Neoficialiais duomenimis, per 2007-08 metų sezoną A.Kirilenko uždirbs 13,7 milijono JAV dolerių, tačiau jis buvo pasiryžęs atsisakyti šių pinigų dėl galimybės žaisti mėgiamoje komandoje.

A.Kirilenko turi galiojančią dar keturių metų sutartį su Jutos "Jazz" komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų