• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Eurobasket 2007". Sirgaliai: vokiečiai palaikys Lietuvą

Europos krepšinio čempionato kovas sporto arenoje stebintys Lietuvos sirgaliai tvirtina, jog jų čia yra apie 2000. Anot klaipėdiečio Rolando Bražinsko, atrodo, jog Maljorkoje gyvena tik lietuviai. Krepšinio aistruolio teigimu, dėl gausaus tautiečių skaičiaus pergalių šventimas būna ypatingai triukšmingas. Švenčiant pergalę prieš Čekijos rinktinę, įsiaudrinusiems Lietuvos sirgaliams buvo iškviesta policija.

REKLAMA
REKLAMA

„Sirgaliai šventė pergalę ir dėl triukšmo, dainų, skanduočių buvo iškviesta policija. Ir taip ramina viešbutyje visus. Vokiečių pensininkai, gyvenantys tame pačiame viešbutyje, jau šiurpsta nuo lietuvių, nesuprasdami kas čia tokie atvažiavo, o mes juokaujam, kad atvyko pensininkai iš Lietuvos“, - pasakojo klaipėdietis.

REKLAMA

Po Maljorką vaikščiojantys lietuviai sutiko nemažai vokiečių sirgalių. Rolando Bražinsko teigimu, kažkodėl sutikti vokiečiai žadėjo palaikyti Lietuvos komandą.

„Kas keisčiausia, daugelis vokiečių sako, kad lietuviai turi laimėti ir serga už lietuvius. Taip pat kiek teko kalbėti su ispanais, tai jie labai rimtai vertina Lietuvos komandą, net ir per vietinę televiziją kalbama, kad būsimi ispanų varžovai bus lietuviai. Labai rimtos prognozės, jog finale susitiks Ispanija ir Lietuva“, - tvirtino Rolandas Bražinskas.

Dėl pirmosios vietos Europos čempionato C grupėje trečiadienį, 19 valandą, Lietuvos rinktinė kausis su Vokietijos krepšininkais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų