• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uostamiesčio Metrikacijos skyrius, ko gero, nebuvo regėjęs šitiek fotoaparatų blyksčių vienu metu:

REKLAMA
REKLAMA

penktadienio pavakarę čia vyko katinėliais, saldžiąja porele, "V & V Sindikatu" ir kitaip tituluojamų dainininkų Violetos Riaubiškytės ir Viliaus Tarasovo tuoktuvių ceremonija.

REKLAMA

Vilius Tarasovas ir Violeta Riaubiškytė apie vestuves neatviravo net iki jų likus vos kelioms dienoms. Paklausti apie slaptumo priežastį, tikino nemėgstantys afišuoti savo asmeninio gyvenimo. Nors jau pusmetį jų elgesys byloja ką kita - porelė nenustoja lepinusi pramogų verslo kronikų pasirodymais dviese, o didžiausią ažiotažą sukėlė V. Riaubiškytės pasisakymas "Myliu tave, katine" per muzikinius apdovanojimus praėjusį vasarį.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbos ir veiksmai vieni kitam prieštaravo ir vestuvių dieną. Mat slaptumą mėginta užsitikrinti rengiant ceremoniją ir pokylį pačiame miesto centre - Metrikacijos skyriuje ir Laikrodžių muziejaus kiemelyje, su tradicine pajūrio vestuvininkų fotosesija ant jūros kranto.

Prie Klaipėdos miesto savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus pastato jau likus valandai iki renginio buriavosi pajūrio ir respublikinių žiniasklaidos priemonių žurnalistai.

Pirmyn atgal zujo vestuvių planuotojos, prie švarkų atlapų prisisegusios ženklelius su vestuvininkų inicialais - "V & V".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ratus aplink pastatą suko ir apsaugos vyrai juodais drabužiais, apsiginklavę... skėčiais, kurie šioje istorijoje vėliau suvaidino svarbų vaidmenį.

Netrukus pradėjo rodytis ir pasipuošę svečiai - artimiausi poros giminaičiai ir draugai, kurių susirinko apie dvidešimt.

Ceremonijoje dalyvavo V. Tarasovo brolis, buvęs grupės "Bavarija" narys Darius Beinortas-Derikas ir kiti. Atvyko ir "bavaras" Juozas Liesis su kūdikio besilaukiančia žmona Egle, kurie sumainė žiedus pernai ir tuomet taip pat negalėjo atsiginti žiniasklaidos dėmesio. Svečių gretose nebuvo matyti dar vienos "bavariškos" poros - Deivydo Zvonkaus su žmona Natalija.

REKLAMA

Prie įėjimo budėję apsaugininkai nieko, išskyrus kviestinius svečius, į vidų neįleido. Kieme lūkuriavo keli poros bičiuliai, atėję pasveikinti jaunųjų. Jų gretose buvo dainininkė Birutė Petrikytė.

Porą atgabeno naujutėlaitis "BMW" markės automobilis, įriedėjęs į mažytį tunelį prie įėjimo į administracines Metrikacijos skyriaus patalpas. Apsaugininkai sušoko ant laiptų gyvu koridoriumi ir mikliai išskleidė skėčius, paslėpdami garsenybes nuo objektyvų.

Į pastatą nuskubėjo tradicine balta suknele gilia iškirpte vilkinti nuotaka bei tamsiu kostiumu apsirengęs jaunikis.

REKLAMA

Po kiek laiko apsaugininkai į vidų įsileido jaunųjų pasveikinti atėjusius bičiulius. Vestuvių organizatorės išbėgo nešinos tuščiais krepšiais ir padėklais užkandžiams.

Tuomet darsyk buvo pakartotas "skėčių šou" ir į juodąją mašiną įšoko Violeta, o po jos - Vilius.

Pora nurūko tradiciniu vestuvininkų maršrutu - fotografuotis į pajūrį. Vėliau visi grįžo į miestą - šventinis pokylis vyko Laikrodžių muziejaus kiemelyje. Porą, kuriai kelią rožių žiedlapiais barstė jaunosios dukra iš pirmos santuokos Elinga ir baltapūkis mažylis, pasitiko draugai ir giminės. Puota vyko didelėje palapinėje muziejaus terasoje.

"Baikit, aš juk dar jaunas", - pernai rugpjūtį per J. Liesio vestuves, paklaustas apie savo planus, šypsojosi V. Tarasovas. Jųdviejų su V. Riaubiškyte romanas įsiliepsnojo po pusmečio. O nuo moters lemtingo viešojo kreipimosi į "katiną" įsimylėjėliai neatsigina smalsuolių bei renginių organizatorių dėmesio. Taip pat - ir įžvalgių televizijos atstovų: naujuoju sezonu pora tapo muzikinės laidos vedėjais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų