• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 20 dieną startuoja naujas moterims skirtas internetinis portalas www.ieva.lt. Tai pirmas tokio pobūdžio portalas Lietuvoje, kurio tikslas — suburti moteris, gyvenančias harmoningą ir aktyvų gyvenimą. Jis skirtas išsilavinusioms, intelektualioms, protingoms moterims.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia projekto vadovė Audra Maksvytienė, portalas skirtas gražioms moterims ne todėl, kad jos tokios gimė, o dėl to, jog mėgsta ir moka savimi rūpintis: „Jis turėtų pritraukti moteris, kurias domina rimtos ir aktualios temos, ne tik problemiškos, bet ir verčiančios gilintis ieškant priežasčių bei sprendimų“.

REKLAMA

Skirtingai nei kitų moteriškų žurnalų svetainės, Ieva.lt portalas nėra žurnalo „Ieva“ internetinė versija. Tai atskiras projektas. Portale Ieva.lt rasite daugiau, gilesnių ir įvairesnių temų, jos bus nuolat atnaujinamos. „Tai lyg geros kokybės žurnalas, kurį atsivertus visada rasi ką nors naujo, aktualaus ir negirdėto. Portalą prilyginčiau nesenstančiam ir nenusibostančiam aukšto lygio žurnalui, nes jis gyvas, spalvingas, paprastas ir kuriamas pačių skaitytojų“, — apie portalo išskirtinumą pasakoja A.Maksvytienė.

REKLAMA
REKLAMA

Patekusi į Ieva.lt pasaulį skaitytoja ras įdomių straipsnių ir informacijos, sugrupuotos skiltimis pagal temas, jas kuruos skilčių redaktorės. Taip pat galėsite aplankyti geresnės kokybės ir patogesnio naudojimo forumus bei BLOG’us. Turėsite galimybę pasijusti internetinio pasaulio kūrėja ir portale susikurti individualią erdvę. Prisijungusi prie svetainės ir susikūrusi profilį galėsite kurti, grupuoti labiausiai sudominusias temas, BLOG’us ir forumus. 

Prisiregistravusi portale Ieva.lt taip pat galėsite dalyvauti konkursuose, išbandyti jėgas viktorinose ir patikrinti žinias atsakinėdamos į testų klausimus. Čia rasite ekspertų patarimų skiltį — į Jums rūpimus klausimus objektyviai ir greitai atsakys tos srities žinovai. Užduoti klausimus galėsite ir mėgstamoms lietuviškos padangės žvaigždėms. Besidominčios mada būtinai apsilankys mados galerijose ir susipažins su karščiausiomis grožio pasaulio naujovėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kuriant Ieva.lt portalą naudojamos šiuo metu visame pasaulyje populiarios technologijos. Pasak portalo techninio įgyvendinimo UAB „Lithill“ specialistų, sistema sukurta pagal naują Web2 ideologiją naudojant asinchroninį JavaScript ir XML programavimą (AJAX), tai išskiria Ieva.lt iš kitų portalų itin aukštu interaktyvumo lygiu, garantuojančiu puikią turinio kokybę ir geresnės kokybės dizainą. „Kitaip sakant, portale rasite daug geresnės kokybės nuotraukų ir paveikslėlių, gražesnį ir spalvingesnį dizainą, kuriame puslapiai atverčiami daug greičiau nei analogiškose svetainėse“, — teigia UAB „Lithill“ direktorius Edmondas Babenskas.

Portalo kūrėjai tikisi, kad naujasis portalas Ieva.lt taps veiklių ir komunikabilių moterų bendruomenės centru, jungiančiu moteris, neabejingas tam, kas vyksta aplink ir norinčias visada būti įvykių centre, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų