REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu kas nors turi priekaištų Vilniui, kad jis yra didelis kaimas, kur visi visus pažįsta ir nieko gero nevyksta, gali praryti savo priekaištus ir rugpjūčio 3 d. pasirodyti pas mus. Galėsim pasigėrėt, ką sugeba žmogus iš visiško kaimo, o paskui dar kartą gerai apsižvalgyt po Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

Minėtąjį rugpjūčio vakarą ten pasirodys žymus electro scenos atstovas Bangkok Impact (arba Sami Liuski, kaip jį šaukia tėvai), gimęs ir užaugęs atšiaurioje Suomijos provincijoje, visai šalia poliarinio rato. Baigęs skaitmeninės medijos studijas Laplandijos universitete, jis neseniai persikėlė į Helsinkį, todėl jam dabar bus kur kas patogiau atsigabenti savo analoginius sintezatorius, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Krapštytis prie muzikos Sami pradėjo būdamas vos 12 metų, o didžioji sėkmė jį ištiko kai 2001 m. nusiuntė demo įrašų Hagos miesto (Nyderlandai) pasižymėjusiai įrašų kompanijai „Bunker“, greitai buvo jos priglaustas ir tapo svarbia Olandijos West Coast scenos dalimi. Ne vien Bangkok Impact vardu vaikinas žinomas: jis mėgsta keisti kaukes, žaisti su publika, tad užtikę „8-bit Rockers“, „Olavi“, „Omni Incentive“ ar „Putsch‘79“ pavadinimus gali būti tikras, kad turi reikalą būtent su juo, electronic disco pradininku.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jis skamba? Kai kas tai vadina suomišku electro tango: hausiniai ritmai riebiai išvolioti šiaurietiškoje electro funk‘o naftoje. Nors ką ten supaisysi tuos stilius. Galim sakyt, kad laukia graži, „grūvna“ ir užvedanti muzika. Be Bangkok Impact prie grotuvų dar stos „Metal On Metal“ velnias Manfredas, jo kolegas Kym Wild ir Saulty.

„Bangkok Impact“ pasirodymas bus dalis renginių serijos „Natūraliai“, kurioje pasirodo tik gyvai genetiškai nemodifikuoti atlikėjai.

Du „Bangkok Impact“ kūrinius galima išgirsti http://www.myspace.com/bangkokimpact, o daugiau – rugpjūčio 3 d., bare WOO, Vilniaus g. 22.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų