• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Igoris Chalupecas.
"Lietuvos rytas", remdamasis neįvardytais šaltiniais, rašo, jog po atleidimo I.Chalupecas bus pokyčių ir "Mažeikių naftos" vadovybėje - ilgai bendrovėje neišsilaikys generalinis direktorius amerikietis Paulas Nelsonas Englishas (Polas Nelsonas Inglišas).
Greičiausiai jau po ataskaitinio metinio bendrovės akcininkų susirinkimo, kuris vyks pavasarį, amerikiečiui teks krautis lagaminus.
I.Chalupecas, pasak dienraščio, gali būti paskirtas "Mažeikių naftos" stebėtojų tarybos pirmininku. Dabar jis eina Lietuvos bendrovės valdybos pirmininko pareigas.
I.Chalupecą Lenkijos koncerne turėtų pakeisti jo viceprezidentas audito reikalams Piotras Kownackis, kuris dirbti "PKN Orlen" buvo paskirtas vos prieš tris mėnesius. Tiesa, dar kalbama, kad gali būti skelbiamas konkursas užimti "PKN Orlen" vadovo postą, o tarp pretendentų minimas ir ekspremjeras Kazimierzas Marcinkiewiczius.
"PKN Orlen", vadovaujamas I.Chalupeco, tapo didžiausiu naftos koncernu Vidurio Europoje, kuriam priklauso ne tik "Mažeikių nafta", bet ir Čekijos "Unipetrol", degalinių sistema Vokietijoje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų