REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesėkmės nesiliauja persekiojusios kaunietį Martyną Andriuškevičių. Po ilgos pertraukos į aikštę sugrįžęs 21 metų 219 cm ūgio krepšininkas NBA vasaros lygoje sužaidė tik 7 minutes ir vėl buvo priverstas sėsti ant suolo – jam buvo stipriai sumušta alkūnė.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Orlando, kur vyko pirmosios NBA vasaros lygos varžybos, M.Andriuškevičius grįžo į Čikagą ir atsidūrė medikų globoje.

REKLAMA

"Martynas nejaučia rankos, nors kiek rodė pirminiai tyrimai, rimtos traumos neturėtų būti. Tačiau jis vis tiek labai išgyvena dėl to, kad negali rungtyniauti. Ypač dabar, kai žaisti jam labai reikia. Martynas veržte veržėsi į aikštę, nes jaučiasi išsiilgęs krepšinio", - sakė agentūros "Interperformances" atstovas Lietuvoje Virginijus Bulotas.

Jeigu sužeista alkūnė greitai sugis, M.Andriuškevičius skris į antrąsias NBA vasaros lygos varžybas Jutoje. Orlande vykusiose rungtynėse su „Indiana Pacers“ jis spėjo pažaisti tik 7 minutes ir patyrė alkūnės traumą. Per tą laiką jis pelnė 4 taškus (2/3 dvitaškių, 0/2 baudų), atkovojo 3 kamuolius, blokavo 1 metimą, prasižengė 2 kartus ir sykį suklydo.

REKLAMA
REKLAMA

M.Andriuškevičius nerungtyniavo nuo 2006 metų gruodžio pabaigos, kai atstovaudamas NBA antrinės lygos NBDL komandai „Dakota Wizards“ patyrė sunkią galvos traumą. Per treniruotę lietuvį smūgiu į galvą nokautavo tuometinis jo komandos draugas Awvee Storey. Iš pradžių medikai prognozavo, kad krepšininkas niekada nebegrįš į aikštę, tačiau jis sparčiai sveiko paneigdamas visas prognozes ir pavasarį jau pradėjo treniruotis.

Šiuo metu laisvuoju agentu esantis M.Andriuškevičius norėtų grįžti žaisti į Europą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų