• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Hario Poterio fanai jau pradėjo rinkti parašus peticijai, kurioje bus maldaujama J.K. Rowling parašyti dar vieną knygą apie garsųjį burtininką, praneša „Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Haris Poteris ir Pražūtingos Relikvijos“ - septintoji ir, pasak J.K. Rowling, paskutinė knyga apie Harį Poterį, bus išleista liepos 21 dieną.

REKLAMA

Knygos autorė prasitarė, jog paskutinėje knygoje mirs du pagrindiniai jos personažai. Nenutyla spėlionės, jog vienas iš jų bus pats Haris Poteris.

Knygos gerbėjai tvirtina, kad tai neturėtų būti kliūtis J.K. Rowling parašyti ir aštuntąją knygą. Magijos ir burtų dėka, Haris galėtų būti prikeltas iš numirusiųjų.

Knygų prekyba internete užsiimanti bendrovė „Waterstone's“ siūlo savo tinklapio lankytojams pasirašyti peticiją, pavadinimu "Išsaugokime Harį" - www.waterstones.com/saveharry.

REKLAMA
REKLAMA

"Mes, pasirašiusieji šią peticiją, siekiame, kad knygų serijos apie Harį poterį autorė parašytų dar vieną knygą, nesvarbu, kas beatsitiktų septintojoje dalyje", - rašoma peticijoje.

Pasak „Waterstone's“ atstovo spaudai, jau yra buvę nemažai atvejų, kada autoriai prikelia savo knygų herojus iš numirusiųjų. Žymiausias jų - A. Doilio Šerlokas Holmsas. Praėjus aštuoneriems metams po šio personažo mirties, jausdamas didžiulį gerbėjų spaudimą, A. Doilis pratęsė knygų seriją apie žymųjį detektyvą.

Paskutinių apklausų duomenimis, 85 proc. 8-11 metų vaikų norėtų, kad J.K. Rowling parašytų dar vieną knygą apie H. Poterį.

Tikimasi, kad peticiją pasirašys virš milijono žmonių iš viso pasaulio.

"Užbaigti Hario Poterio nuotykius man buvo sunku, kaip ir tikėjausi. Negaliu patikėti, kad atėjo ta diena, kai parašiau septintąją knygą. Visada žinojau, kad ji bus paskutinė", - kalbėjo J. K. Rowling.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų