REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį į Barseloną atvyko Lionelio Messi tėvas ir agentas Jorge Messi, kuris nuo pat pirmosios minutės oro uoste buvo pradėtas „medžioti“ Ispanijos žurnalistų.

Trečiadienį į Barseloną atvyko Lionelio Messi tėvas ir agentas Jorge Messi, kuris nuo pat pirmosios minutės oro uoste buvo pradėtas „medžioti“ Ispanijos žurnalistų.

REKLAMA

Besitęsiant L. Messi ir „Barcelona“ dramai, J. Messi turėtų susitikti su komandos prezidentu Josepu Bartomeu ir aptarti vieno geriausių pasaulio futbolininkų ateitį Katalonijos klube bei galimą perėjimą į kitą komandą.

„Deportes Cuatro“ pavyko trumpai pakalbinti J.Messi, kuris nemato savo sūnaus ateities „Barcelona“ klube.

– Sveiki, ar Leo išvyksta iš „Barcelonos“?

– Nežinau.

– Kaip jūs tai matote?

– Sudėtingai.

– Sudėtinga likti?

– Taip.

– „Manchester City“ yra geras pasirinkimas?

– Nežinau, nieko dar nėra.

– Ar kalbėjote su Pepu Guardiola ir jis jums patarė geriau likti „Barcelonoje“?

– Nekalbėjau su P.Guardiola.

– Nekalbėjote?

– Ne, su niekuo nekalbėjau.

– Kaip matote ateitį „Barcelonoje“?

– Sudėtingai, sudėtingai.

Primename, kad praėjusią savaitę pasirodė informacija, jog L.Messi faksu informavo „Barceloną“, kad po 20 metų nori palikti Katalonijos ekipa. Nors jo sutartis turėtų baigtis 2020/21 m. sezono pabaigoje, L.Messi ir jo teisinė komanda pasitelkia kontrakte numatytą sąlygą, kuri, jų manymu, leidžia vienašališkai nutraukti kontraktą.

33-ejų metų futbolininkas nori palikti komandą draugiškai ir su geromis sąlygomis, todėl sutinka derėtis su klubo valdyba. Visgi „Barcelona“ ir jos prezidentas J.Bartomeu teigia, kad neišleis L.Messi už mažiau nei 700 mln. eurų išpirką, kuri numatyta jo kontrakte.

REKLAMA
REKLAMA

Ta sąlyga, pagal kurią L.Messi galėtų nemokamai palikti „Barceloną“, pasak klubo, baigė galioti jau birželio mėnesį, tačiau futbolininko teisininkai tikina, kad sezonas dėl koronaviruso pandemijos baigėsi kur kas vėliau, todėl ir sąlyga turėjo būti pratęsta.

REKLAMA

Skelbiama, kad L.Messi jau anksčiau buvo susitikęs ir su naujuoju „Barcelona“ treneriu Ronaldu Koemanu ir per susitikimą pasakė olandui, kad jis nebetiki klubo projektu, tuo tarpu užsienio žurnalistai skelbia, kad R.Koemanas pasakė L.Messi, jog šis nebesitikėtų nuolaidžiavimo ir privilegijų.

Didžiausius šansus prisivilioti argentinietį turi „Manchester City“, kurią treniruoja buvęs L.Messi treneris Pepas Guardiola, tačiau šalia šios komandos taip pat minimi ir Turino „Juventus“ bei Paryžiaus „Saint-Germain“ vardai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų