• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Orlande vykstančiose NBA pirmenybėse liko tik viena mįslė, kuris klubas žais konferencijų pusfinalyje – „Houston Rockets“ ar „Oklahoma City Thunder“.

Orlande vykstančiose NBA pirmenybėse liko tik viena mįslė, kuris klubas žais konferencijų pusfinalyje – „Houston Rockets“ ar „Oklahoma City Thunder“.

REKLAMA

Ateinančią naktį Lietuvos laiku šios komandos žais lemiamas, septintąsias Vakarų konferencijos ketvirtfinalio rungtynes. Dabar serijos rezultatas yra lygus 3:3.

„Rockets“ krepšininkai pirmavo 2:0, tačiau „Thunder“ dabar gali pateikti staigmeną ir eliminuoti poros favoritus su Jamesu Hardenu ir Russellu Westbrooku priešakyje. Šios serijos laimėtojas pusfinalyje išbandys jėgas su „Los Angeles Lakers“.

Visi kiti pusfinalio dalyviai jau aiškūs. Vakaruose „Los Angeles Clippers“ kovos su „Denver Nuggets“. Pastarasis klubas ketvirtfinalyje 1:3 atsiliko nuo „Utah Jazz“, tačiau sugebėjo triumfuoti trijuose mačuose iš eilės ir dramatiškai iškovojo kelialapį į kitą etapą. Toks „sugrįžimas“ yra užfiksuotas tik 12-ą kartą NBA istorijoje.

„Jazz“ neišgelbėjo ir fantastiškai atkrintamosiose varžybose žaidęs gynėjas Donovanas Mitchellas. Jis šioje serijoje vidutiniškai rinko po 36,3 taško. Tai geriausias rezultatas tarp visų lygos krepšininkų. Tiesa, lemiamame mače jį varžovai kiek pristabdė – amerikietis pelnė 22 taškus ir padarė net 9 klaidas.

REKLAMA
REKLAMA

„Clippers“ ekipa pirmajame atkrintamųjų varžybų etape 4:2 privertė pasiduoti „Dallas Mavericks“. Šiai komandai dėl traumos  trejose paskutinėse rungtynėse negalėjo padėti latvis Kristapas Porzingis.

REKLAMA

Rytų konferencijos pusfinalio mūšiai jau vyksta. „Boston Celtics“ serijoje 2:0 pirmauja prieš čempionų titulą ginančius „Toronto Raptors“ krepšininkus. „Miami Heat“ netikėtai priekyje akistatoje su reguliariojo sezono nugalėtojais „Milwaukee Bucks“ krepšininkais – 1:0.

„Celtics“ ir „Raptors“ ketvirtfinalyje sausu rezultatu 4:0 palaužė atitinkamai „Philadelphia 76ers“ ir „Brooklyn Nets“ ekipas.

„Heat“ irgi 4:0 nuginklavo „Indiana Pacers“ klubą, kuriam atkrintamosiose varžybose dėl pėdos traumos neatstovavo lietuvis Domantas Sabonis. „Bucks“ ketvirtfinalyje 4:1 susitvarkė su „Orlando Magic“.

REKLAMA
REKLAMA

Į atkrintamąsias varžybas neprasibrovė Orlande rungtyniavusi „Memphis Grizzlies“ komanda su Jonu Valančiūnu. Ji Vakarų konferencijoje liko devinta.

NBA čempionato kovas rodo „TV3 Sport“ ir „TV3 Sport 2“ kanalai bei vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“.

Šios savaitės transliacijų tvarkaraštis:

rugsėjo 3 d.

1.30 val. „Heat“ - „Bucks“ („TV3 Sport 2“, „Go3“), 

4.00 val. „Thunder“ - „Rockets“ („TV3 Sport“, „Go3“);

rugsėjo 4 d.

1.30 val. „Raptors“ - „Celtics“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),

4.00 val. „Nuggets“ - „Clippers“ („TV3 Sport“, „Go3“);

rugsėjo 5 d.

1.30 val. „Bucks“ - „Heat“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),

4.00 val. „Lakers“ - „Rockets“ (arba „Thunder“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų