• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį planuojate išsikepti gardžių šašlykų? Tuomet išbandykite juos marinuoti šiuo būdu, kuriuo su skaitytojais dalijasi tinklaraščio „Skanūs kąsneliai“ autorė.

Savaitgalį planuojate išsikepti gardžių šašlykų? Tuomet išbandykite juos marinuoti šiuo būdu, kuriuo su skaitytojais dalijasi tinklaraščio „Skanūs kąsneliai“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1,5–2 kg kiaulienos sprandinės; 1 v.š. šaukšto su kaupu smulkių garstyčių; 2–3 v.š. aliejaus nuo saulėje džiovintų pomidorų; 1 a.š. česnako miltelių; 1 a.š svogūno miltelių; druskos pagal skonį.

Mėsą supjaustyti gabaliukais. Dėti prieskonius (išskyrus druską) ir gerai įtrinti rankomis mėsą. Marinuoti pora valandų. Prieš pat kepant pagardinti druska.

Kepti ant žarijų ar orkaitėje, kol apskrus. Skanu su marinuotais svogūnais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų