REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
„Moterys meluoja geriau“ (nuotr. Mickey Vissers)

Didžiulio populiarumo susilaukusios komedijos „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ kūrėjai turi džiugių naujienų – spalį gerbėjus pasieks kurioziškų nuotykių kupinas filmo tęsinys, rašoma pranešime spaudai.

7

Didžiulio populiarumo susilaukusios komedijos „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ kūrėjai turi džiugių naujienų – spalį gerbėjus pasieks kurioziškų nuotykių kupinas filmo tęsinys, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Pagrindinis komedijos herojus, Robertėlis su žmona jau ruošiasi grįžti iš povestuvinės kelionės, kai jų romantišką nuotaiką oro uoste sudrumsčia gero nežadanti žinia – dėl karantino į gimtinę parskristi taip lengvai nepavyks.

Koronaviruso pandemija sužlugdo poros planus ir herojai, kurių vaidmenis atliks aktoriai Nerijus Gadliauskas ir Justina Žiogaitė, pakliūva į nepavydėtinų situacijų virtinę. 

Filme pasirodysiantys išsiilgti aktoriai jau nekantrauja grįžti prie darbų. Karantino laikotarpiu sukauptas mintis ir patirtis filmavimo aikštelėje komedijos herojai pradės realizuoti, tikimasi, vasarą. 

REKLAMA
REKLAMA

„Filmavimų laukiu su nekantrumu. Be to, smagu, kad vėl susitiksiu su savo miela kolege Justina Žiogaite“, – su šypsena kalba Nerijus Gadliauskas.   

REKLAMA

Komplimentų aktoriui negaili ir jo filmavimo aikštelės žmona. „Labai įdomu iš šito žmogaus mokytis, klausyti jo pastebėjimų. Aš net gi esu linkusi visada paklausti jo nuomonės, nes jo patirtis yra visai kitokia nei mano“, – patikino Justina Žiogaitė.

Nepaisant karantino laikotarpiu įvestų draudimų ir profesinės veiklos nebuvimo, aktorius N. Gadliauskas stengiasi neprarasti optimizmo. „Pagaliau atsirado labai daug laiko sau, knygai ir gamtai“, – pasidžiaugė jis. 

Savo dėmesio aktorius negaili ir artimiesiems, na, o artėjančios Mamos dienos proga ruošiasi paskambinti ir savo mamai iš ekrano – aktorei Kristinai Andrejauskaitei. „Gyvenime ji man tokia pat brangi, kaip ir filmavimo aikštelėje. – sakė jis, o, paklaustas, kurios mamos Irenos savybės jam pačios svarbiausios, negalėjo išskirti nė vienos. – Mane džiugina visos jos savybės, nes ką ji bedarytų – ar pyktų, ar džiaugtųsi – viską daro iš meilės sūnui“. 

REKLAMA
REKLAMA

K. Andrejauskaitė taip pat su nekantrumu laukia prasidėsiančių filmavimų. „Su Robertu pasisveikindami visuomet vienas kitą vadiname „mama“ ir „sūneliu“. Nerijus yra labai šiltas žmogus. Nepaisant to, kad nesu tikra jo mama, man jis – labai dėmesingas“, – džiaugiasi aktorė. 

Už ryškų ir nepakeičiamą savo vaidmenį seriale „Moterys meluoja geriau“ ir filme „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ K. Andrijauskaitė šalyje yra užsitarnavusi bene reikliausios mamos titulą. Vis dėlto aktorė sako, kad gyvenime jos auklėjimo įgūdžiai toli gražu neatitinka Robertėlio mamos Irenos įsitikinimų. 

„Esu tikrai dėmesinga visiems gyvenimo momentams, visada stengiuosi padėti, pasidalyti patarimais. Tačiau taip įkyriai, kaip seriale, į šeimos reikalus tikrai nelendu. Man tai atrodo negražu. Šis personažas – visiškai ne aš. Bet kūrėme būtent tokią mamą, nes tokių, kaip Irena, tikrai daug. Šeimoje taikau tik vieną prievolę. Aš tik visada prašau vaikų, kad, kai kur nors išvažiuoja, man praneštų, kur yra ir grįžę paskambintų. Tuomet aš būnu rami“, – prisipažino Kristina. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Deja, dėl koronaviruso pandemijos šiemet Kristina pirmą kartą negalės apsikabinti su savo artimaisiais – dėl Santariškių klinikose dirbančios dukters Jurgos užimamų pareigų su jos šeima bendrauja tik telefonu. 

„Kadangi ji dirba, galima sakyti, pačiame židinyje, iš pradžių buvo labai neramu, net kankino nemigo naktys... Dabar jau esu šiek tiek apsiraminusi. O kadangi dėl visų saugumo stengiamės nesusitikti, šiemet artimieji neatvyks ir per Mamos dieną. Dukra, kaip ir aš – mama. Tad mums ši diena labai svarbi. Įprastai ir dukra su žentu, ir anūkas pirmąjį gegužės sekmadienį atvažiuoja į svečius. Tai – rami, jauki šventė tarp savų“, – pasakojo K. Andrejauskaitė. 

REKLAMA

Tuo tarpu J. Žiogaitė prasitarė, kad šį sekmadienį savo mamą aplankyti žada. „Kadangi mano ir vyro tėvai puikiai sutaria, šią dieną įprastai sutinkame visi kartu. Dažniausiai stalą dengiame griliaus patiekalais. Tą planuojame veikti ir šįkart“, – pasakojo aktorė. 

J. Žiogaitė, kuri 2018 m. rugsėjį pati tapo mama, patikino, kad ši šventė dabar yra įgijusi visai kitą atspalvį. „Aš dar labiau įvertinau savo mamą ir kokį didžiulį darbą ji turėjo nudirbti, kad užaugintų savo vaiką. Jai dabar jaučiu dar didesnę meilę ir pagarbą. Na, o mano vaikas savo naujais gebėjimais ir meile mane džiugina ne tik pirmąjį gegužės sekmadienį, bet ir kiekvieną dieną “, – kalbėjo J. Žiogaitė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų