REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaurės Italijoje per eismo įvykį sekmadienį žuvo šeši vokiečiai, o dar 11 buvo sužeisti, pranešė italų žiniasklaida.

Šiaurės Italijoje per eismo įvykį sekmadienį žuvo šeši vokiečiai, o dar 11 buvo sužeisti, pranešė italų žiniasklaida.

REKLAMA

Incidentas, kai į grupę turistų rėžėsi automobilis, įvyko apie 1 val. 15 min. vietos (2 val. 15 min. Lietuvos) laiku Pietų Tirolio provincijoje, besiribojančioje su Austrija, pranešė dienraštis „Corriere della Sera“.

Po pasibuvimo restorane jaunų vokiečių turistų grupė stovėjo šalikelėje prie savo autobuso, kai į juos rėžėsi dideliu greičiu važiavęs automobilis.

Gyvybių pareikalavusi avarija įvyko prie vieno kaimo šalia Airinos slėnio, netoli Bolcano, Pietų Tirolio regione. Šiame autonominiame regione, esančiame šiaurinėje Italijos dalyje, daugiausia kalbama vokiškai. Čia esantys slidinėjimo kurortai yra populiarūs tarp vokiečių turistų.

„Corriere della Sera“ skelbia, kad 28 metų vairuotojas yra vietos gyventojas, kurio „kraujyje veikiausiai buvo didelis kiekis alkoholio“.

REKLAMA
REKLAMA

Per nelaimę iš karto žuvo šeši žmonės, o 11 buvo sužeisti, feisbuke pranešė vietos ugniagesiai. Sužeistieji, iš kurių keturių būklė yra kritinė, buvo nugabenti į kelias regionines ligonines. Viena moteris sraigtasparniu buvo nuskraidinta į Austriją, sakė greitosios pagalbos atstovas daktaras Marcas Kaufmannas.

REKLAMA

„Sky TG24“ televizijos kanalas, remdamasis italų karabinieriais, skelbia, kad automobilio vairuotojas yra netoliese esančio Kienso kaimo gyventojas ir esą jo kraujyje buvo didelis alkoholio kiekis. Vyras buvo suimtas dėl mirtinos avarijos sukėlimo, kai jam buvo suteikiama pagalba Bruniko ligoninėje, skelbia naujienų agentūra „LaPresse“.

Pietų Tirolio regiono prezidentas Arno Kompatscheris per spaudos konferenciją sakė, kad nukentėjo jaunų vokiečių grupė, kuri atostogavo regione.

Vėliau sekmadienį žmonės į nelaimės vietą nešė gėles ir degė žvakutes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų