• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė su vaikais(nuotr. Viktorijos Kuhlins, makiažas Gabrielės Marcinkevičiūtės)

Gruodžio mėnesis aktorei bei psichologei Linai Bražinskaitei-Tupikovskienei – tikras švenčių maratonas. Kasmet ji mini ne tik Kalėdas ar Naujuosius metus, bet ir savo gimtadienį. Gruodžio mėnesį ji atšventė jubiliejų.

14

Gruodžio mėnesis aktorei bei psichologei Linai Bražinskaitei-Tupikovskienei – tikras švenčių maratonas. Kasmet ji mini ne tik Kalėdas ar Naujuosius metus, bet ir savo gimtadienį. Gruodžio mėnesį ji atšventė jubiliejų.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt ji pasakojo, kad gimtadienio dovanomis pradėjo džiaugtis jau nuo gruodžio pradžios. Jai draugų pora padovanojo šventinę fotosesiją žirgyne, kurioje įsiamžino su savo vaikais  – 12 metų Dominyku ir 4 metų Izabele.

Atvykus į žirgyną,  Linai sugrįžo prisiminimai. „Vaikystę, dažną vasarą pas senelius jodinėdavau. Sukilo nepaprastai daug gražiausių emocijų“, – pasakoja Lina.

Kalbėdama apie gimimo dieną ji teigė, kad gimtadienių nebešvenčianti – jai geriausia juos sutikti artimųjų rate, o brangiausias dovanas jai įteikia atžalos: „Vaikai mane kiekvieną rytą pasveikina. Jie atbėga į mano lovą ir pasako nuoširdžiai, kad myli. Šie žodžiai mane be galo džiugina ir jaudina, nes vaikai nepaprastai greitai auga. Mažylė labai dažnai sako šiuos žodžius, tačiau išgirsti juos  iš paauglio sūnaus  tikrai paglosto širdį. Jis dar neprarado šiltumo. Man didžiausia dovana ne materialiniai dalykai, o skleidžiama mylimųjų šiluma ir meilė.“

REKLAMA
REKLAMA

Anot Linos, šie metai buvo sudėtingi, tačiau viliasi, kad kitąmet viskas pasisuks į gerą. „Šie metai nebuvo lengvi. Nelabai domiuosi astrologija, bet įstrigo perskaitytas astrologo komentaras, kad mano zodiako ženklui 2019-ieji bus ganėtinai sudėtingi. Iš tiesų, tokie ir buvo. Tam, kad pavyktų, reikėjo pakankamai daug jėgų ir pastangų elementariausiuose darbuose ar sumanymuose“, – prisipažino moteris.

REKLAMA

Nors moteriai šie metai nebuvo lengvi, tačiau ji turi ir didžių svajonių apie kurias tyliai pasvajoja: „Sakoma, kad reikia svajoti tyliai, tad taip ir padarykime. Žinoma, kad norų turiu labai daug, bet, kaip ir daugeliui, taip ir man – svarbiausia, kad artimiausi žmonės būtų sveiki ir laimingi.“

Daug nekalbėdama apie ateities planus, Lina prasitarė ir apie psichologiją, kuri koja kojon žengia drauge su aktoryste. „Aš niekada nebuvau atitolusi nuo psichologijos. Ji visuomet buvo šalia aktorystės. Turiu ir prevencines programas, kurios susijusios su smurtu ar patyčiomis mokyklose. Su kolegomis aktoriais ir vaikais sukurdavome tikras scenas, kuriose pavaizduodavome psichologinį smurtą ar patyčias. Tuomet panaudodavau ir psichologijos žinios – drauge su vaikais analizuodavome sukurtas situacijas“, – pasakojo Lina.

Tęsdama mintis apie gimimo dieną bei jubiliejų, Lina džiaugėsi, kad pagaliau atėjo metas, kuomet gali daugiau laiko skirti sau: „F. Dostojevskis savo romane „Nusikaltimas ir bausmė“, yra rašęs: „Nukriošusi senė procentininkė, 42-ejų metų“. Manau, kad anais laikais, galbūt, tai ir būdavo solidus amžius, tačiau dabar mes tokių metų pradedame iš tikrųjų gyventi. Juk iki tol tu mokaisi mokykloje, tuomet studijuoji, pradedi dirbti ir siekti karjeros aukštumų, sukuri šeimą ir atsiranda vaikai.Tik tuomet, kai  jie tik šiek tiek paauga tu gali skirti daugiau laiko ir sau. Mano laikas tai mylimos knygos ir sportas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų