• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ naujokas K.C.Riversas yra patenkintas žaidimu debiutinėse savo rungtynėse komandoje.

Kauno „Žalgirio“ naujokas K.C.Riversas yra patenkintas žaidimu debiutinėse savo rungtynėse komandoje.

REKLAMA

Krepšininkas pataikė penkis tritaškius, pelnė 15 taškų ir padėjo komandai 52 taškais sutriuškinti Alytaus „Dzūkijos“ klubą.

„Tai buvo rungtynės, skirtos mokymuisi. Šiuo metu bandau susipažinti su komandos žaidimu bei draugais – kokie jie žaidėjai, ką daro geriausiai. Esu laimingas, kad sugebėjome iškovoti pergalę pirmosiose mano rungtynėse“, – po susitikimo kalbėjo amerikietis.

Jis su Šarūnu Jasikevičiumi apie vaidmenį komandoje dar nekalbėjo.

„Kol kas vyksta susipažinimas su komanda, tačiau esu pasiruošęs išgirsti tai, ko komandai iš manęs reikia. Manau, kad jis žino, koks esu žaidėjas ir ką galiu duoti ekipai“, - sakė krepšininkas.

K.C.Riversas prie komandos prisijungė tik penktadienį ir jau sekmadienį žaidė startiniame penketuke.

„Iš dalies to tikėjausi. Ypatingai, kai Marius Grigonis yra iškritęs iš rikiuotės. Man tokios rungtynės labai naudingos, kadangi turiu kuo greičiau perprasti komandos tiek puolimo, tiek gynybos sistemas“, - sakė amerikietis.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas tikisi komandai padėti savo patirtimi: „Esame jauna komanda, kuriai šiek tiek trūksta patirties. Mačiau rungtynes, kurias „Žalgiris“ pralaimėjo Eurolygoje – tai buvo atkaklūs mačai. Tai yra pamokos, kurias turime išmokti. Noriu komandai padėti savo patirtimi“.

REKLAMA

Veteranas džiaugiasi sugrįžęs į Eurolygą.

„Man tai tikrai labai svarbu. Pastaruosius 5 savo karjeros metus praleidau ten ir, manau, kad būtent šiam lygiui priklausau ir džiaugiuosi, kad „Žalgiris“ suteikia galimybę man čia sugrįžti“, - sakė atletas.

Ką jis galėtų pažadėti sirgaliams?

„Nenoriu švaistytis tuščiais pažadais. Be abejo, kad bus ir pakilimų, ir nuopuolių. Šis žaidimas nėra tik apie taškus, jis yra apie pasiaukojimą ir esu pasiruošęs komandai atiduoti 100 procentų savęs“, - kalbėjo K.C.Riversas. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų