REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį Vilniuje policija užregistravo 122 pranešimus, iš jų: 5 nusikaltimai žmogaus sveikatai, 10 plėšimų, 4 viešosios tvarkos pažeidimai, 1 dokumentų klastojimo atvejis, 2 sukčiavimo atvejai, 1 išžaginimas, 11 turto sunaikinimo ar sugadinimo atvejų, 1 turto prievartavimo atvejis, 87 vagystės.

REKLAMA
REKLAMA

Apvogti 36 automobiliai, 9 butai. Pavogtos 4 transporto priemonės, 8 automobiliai rasti. Rasti 26 lavonai. Užregistruota 220 eismo įvykiai, 17 žmonių sužalota.

REKLAMA

Už administracinės teisės pažeidimus nubausti 510 pažeidėjai, iš jų 14 neblaivių vairuotojų. Sulaikyti 37 įtariamieji. Policijos pareigūnai ramino 68 šeimyninius ginčus. Į nakvynės namus „Sala“ pristatyti 48 asmenys, pranešė Vilniaus m. vyriausiojo policijos komisariato Organizacinio skyriaus Viešųjų ryšių poskyris

Sukčiai vėl rado auką

Šeštadienį, apie 15 val. Lazdynuose gyvenančiai poniai P. P. jai paskambino nepažįstamas vaikinas, ir pristatęs policininku, pranešė, kad P.P. sūnus padarė nusikaltimą. Sukčius už pažadą nuslėpti sūnaus „nusikaltimą“ pareikalavo 2800 litų. Šiuos pinigus P. P. ir perdavė atėjusiam vaikinui. Po dviejų valandų, supratusi, kad buvo apgauta, moteris parašė pareiškimą policijai.

REKLAMA
REKLAMA

Didelis nuostolis kavinėje

34 metų A. D. policijai pranešė, kad kavinėje „Double cafe“ (Gedimino pr. 26) tarp 2 ir 5 val. ryto iš kišenės pavogta piniginė, kurioje buvo 5700 lt., dokumentai, mobilaus ryšio telefonas ,,Nokia 2610'“ ir alkotesteris. Nukentėjęs padarytą žalą įvertino 6250 lt.

Liepkalnyje apiplėštas švedas

Sekmadienio naktį (2 val.) Liepkalnio g. du vyrai ir moteris atėmė iš švedo J.H.N pagrobė laikrodį „Breitling“, kortelę „Master card“, mobilaus ryšio telefoną "Nokia 50210", 300 litų. Švedas žalą įvertino 16515 lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų