REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Leo Westermannas buvo blankus, o buvusio žalgiriečio atstovaujama Stambulo „Fenerbahče“ (0/1) Eurolygos sezoną pradėjo nesėkme Madride.

Leo Westermannas buvo blankus, o buvusio žalgiriečio atstovaujama Stambulo „Fenerbahče“ (0/1) Eurolygos sezoną pradėjo nesėkme Madride.

REKLAMA

Dviejų Eurolygos favoritų mūšyje 81:77 (30:21, 13:21, 21:13, 17:22) stipresnis buvo karališkasis klubas.

„Real“ daug geriau pradėjo rungtynes ir pirmavo 19:4, bet į aikštę grįžęs Nando De Colo pradėjo rinkti taškus ir antrajame kėlinyje „Fenerbahče“ išlygino rezultatą.

Rezultatas toliau kito it amerikietiškuose kalneliuose, kai po trečio ketvirčio „Real“ vėl įgijo dviženklę persvarą.

Ji ėmė tirpti lemiamu metu, kai turkai laimėjo atkarpą 8:0 ir likus žaisti kiek daugiau nei tris minutes išlygino rezultatą 73:73.

Lemiamomis akimirkomis „Fenerbahče“ du kartus iš eilės klydo, o šeimininkų pergalę įtvirtino Gabrielio Decko metimas iš po krepšio.

REKLAMA
REKLAMA

Vasarą iš Kauno į Turkiją persikėlęs L. Westermannas rungtynes pradėjo starto penkete, bet per beveik 8 minutes taškų nepelnė ir surinko -1 naudingumo balą.

REKLAMA

Dar blogiau mačas susiklostė buvusiam Vilniaus „Ryto“ žaidėjui Nicolasui Laprovittolai, kuris „Real“ ekipoje per 10 minučių suklydo keturis kartus, prametė tris metimus ir surinko net -8 naudingumo balus.

Nugalėtojams Jeffery Tayloras pelnė 19 taškų, Facundo Campazzo pridėjo 14 ir išdalino 8 rezultatyvius perdavimus.

Turkams daugiausiai taškų rinko vasaros pirkiniai – N. De Colo įsirašė 22 (7 kld.), Derrickas Williamsas (10 atk. kam.) 19 taškų.

„Fenerbahče“ dėl traumų nepadėjo Janas Vesely ir Joffrey Lauvergne, „Real“ neturėjo Jaycee Carrollo.

„Real“: J. Tayloras 19 (5/5 dvit., 3/4 trit.), A. Randolphas 15, F. Campazzo 14, R. Fernandezas 10, J. Mickey 9, W. Tavaresas 8.

„Fenerbahče“: N. De Colo 22, D. Williamsas 19, N. Kaliničius 13.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų