REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Princas Charles (nuotr. SCANPIX)

Nors atrodo, kad karališkoji šeima nebeturi jokio privatumo ir visa informacija apie juos yra pasiekiama, iki šiol pasitaiko detalių, kurių apie juos nežino niekas.

5

Nors atrodo, kad karališkoji šeima nebeturi jokio privatumo ir visa informacija apie juos yra pasiekiama, iki šiol pasitaiko detalių, kurių apie juos nežino niekas.

REKLAMA

Pavyzdžiui, ar kada esate girdėjęs, jog princas Charlesas – savotiškas magas?

Pateikiame 5 dar niekur negirdėtus faktus apie ateities karalių.

1. Princas Charlesas niekuomet nevalgo pietų

Skamba ganėtinai keista, ar ne? Vis dėlto pasirodo, kad visų karališkosios šeimos atstovų valgymo įpročiai yra ganėtinai keisti (pavyzdžiui karalienė niekuomet nėra atskleidusi savo mėgiamiausio patiekalo).

Ne išimtis ir princas Charlesas, kuris nevalgo pietų. Taip pat karališkosios šeimos atstovams neleidžiama valgyti ir jūros gėrybių, mat jos kartais gali būti išties pavojingos. Vis dėlto princui labai patinka suši patiekalas, todėl retkarčiais jis leidžia sau juo pasimėgauti.

2. Princas Charlesas 2 mėnesius mokėsi Australijoje

Pasirodo, kad princas net 2 mėnesius 1966-aisiais mokėsi Australijoje per mainų programą. Negana to, jam tai itin patiko, mat čia jis galėjo pasijusti lyg paprastas mirtingasis.

REKLAMA
REKLAMA

Anot princo, tai buvo pirmas kartas, kai jis pasijuto laisvas, mat Jungtinėje Karalystėje jis nuolat buvo erzinamas dėl to, kad jo mama – karalienė.

3. Princas Charlesas – talentingas čiuožėjas

Pasirodo, kad princas Charlesas itin mėgo čiuožinėjimą ant ledo, o negana to, 2016-aisiais jam buvo padovanota ypatinga pačiūžų pora. Tiesa, tada jis buvo pernelyg drovus, kad jas išbandytų.

REKLAMA

4. Princas moka kalbėti keltų kalba

Kadangi Charlesas turi Velso princo titulą ir mokėsi universitete Velse, specialiai išmoko ir tame regione naudojamos keltų kalbos. Negana to, kai sako įvairias kalbas, naudoja žinomas keltų frazes.

Taip pat per pastaruosius 15 metų princas kiekvieną vasarą apsilanko Velse, stengiasi domėtis keltų kultūra.

5. Princas yra magas

Pasirodo, kad princas Charlesas yra didis magijos fanas, o jo 70-asis gimtadienis buvo švenčiamas Londone, kur jam pasirodymus surengė žinomiausi britų magai.

Tiesa, ir pats 1975-aisiais jis tapo „Magijos rato“ dalimi, kai parodė triuką su kamuoliukais ir puodeliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų