REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Billas Kaulitzas, Conchita Wurst, Tomas Kaulitzas (nuotr. Instagram)

Bėgant metams ne viena garsenybė keitė savo išvaizdą taip, kaip niekas nesitikėjo. Vieni žinomi veidai dingo iš televizijos ekranų, o kiti grįždavo visiškai pasikeitę.

41

Bėgant metams ne viena garsenybė keitė savo išvaizdą taip, kaip niekas nesitikėjo. Vieni žinomi veidai dingo iš televizijos ekranų, o kiti grįždavo visiškai pasikeitę.

REKLAMA

Pristatome ryškiausius žvaigždžių pokyčius, kurios pasikeitė neatpažįstamai ir stebina ne vieną.

 

Conchita Wurst

„Eurovizijos“ nugalėtoja Conchita Wurst apie tai, kad yra užsikrėtusi ŽIV (žmogaus imunodeficito virusu) pranešė visai neseniai.

Ji pridūrė, kad jau kelerius metus gydosi nuo šios ligos. Austrijos dainininkė teigė, kad ji buvo priversta pasidalinti savo diagnoze po to, kai ją ėmė šantažuoti buvęs vaikinas.

„ŽIV man buvo diagnozuotas jau prieš kelis metus“, – tuomet rašė Wurst savo „Instagramo“ profilyje. Akivaizdu, kad liga atsiliepė ir C. Wurst išvaizdai. Šiandien ji – sunkiai atpažįstama.

REKLAMA
REKLAMA

Billas Kaulitzas ir Tomas Kaulitzas

Ar prisimenate garsiuosius Vokietijos grupės „Tokio Hotel“ brolius? Šie vaikinai anuomet buvo itin populiarus, o jų stilių kopijavo ne vienas. Tiesa, šiandien vaikinai užaugo ir tapo sunkiai atpažįstami.

REKLAMA

Žiniasklaida teigia, kad vaikinai suaugo, mat atsikratė tų didelių, juodų perukų. Ir nors skelbiama, kad „vaikai tapo vyrais“, šiuolaikinis jų skonis kai kuriuos gali stebinti ir dabar. Tik niekas neabejoja, kad jie atrodo labai stilingai.

Tiesa, Tomo širdis – užimta, 29-erių vaikinas susitikinėja su 45-erių Heidi Klum

Kristen Stewart

Pasirodžiusi kultiniu tapusiame filme „Saulėlydis“ Kristen Stewart sužavėjo milijonus. Gerbėjus patraukė ne tik puikūs vaidybiniai sugebėjimai, bet ir natūralus grožis. Tačiau šiandien mergina – neatpažįstama.

REKLAMA
REKLAMA

Kristen gerokai pakeitė įvaizdį – nusirėžė ir persidažė plaukus, pakeitė drabužių stilių. Aktorė neskiria laiko makiažui ar kitoms gražinimosi procedūroms. Gerbėjai pastebi, kad K. Stewart nuolat atrodo pavargusi ir toli gražu nešvyti puikia nuotaika.

Kaskart K. Stewart pastebėję paparacai užfiksuoja kadrus, kurie sukelia tikrą nerimo bangą tarp aktorės gerbėjų. Nuotraukose įamžinta mergina visados susivėlusi, netvarkingai apsirengusi. Mergina atrodo išblyškusi, veide matosi nuovargio žymės.

Johnas Travolta

Vienas žinomiausių Holivudo aktorių Johnas Travolta per savo karjerą yra sukūręs daugybę vaidmenų, kuriuos atsimena visas pasaulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto 64 metų aktorius jau kurį laiką kinų ekranuose matomas vis rečiau – galbūt tam įtakos turėjo tai, jog negrįžtamai pasikeitė jo išvaizda? Nuo senatvės atsiradusios raukšlės ir žili plaukai aktoriui išties tinka, tačiau jį pažinti darosi nelengva.

Ne kartą pakitęs yra ir J. Travoltos svoris. Visuomet buvęs tvirtu vyruku, pastaraisiais metais jis kiek apsileido ir vietoje raumenų dabar dažniau yra matomas su nemažu pilvuku.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų