REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Jūs esate vieninteliai galintys mums padėti. Su tokiu prašymu į „TV Pagalbą“ kreipėsi Gintaras ir Jovita.

 Jūs esate vieninteliai galintys mums padėti. Su tokiu prašymu į „TV Pagalbą“ kreipėsi Gintaras ir Jovita.

REKLAMA

„Kai labai švenčiu, tampu nevaldomas. Žinau, kad esu ligonis. Prašau padėti gydytis nuo priklausomybės", - atvirauja gyvenimą pasiryžęs keisti Gintaras, kuris jau kuris laikas negali sustoti gerti.

Jovita labai myli Gintarą, tačiau taikstytis su jo ūmiu būdu daugiau nebeketina. Vos prieš savaitę ji vėl buvo sumušta ir išmesta į gatvę.

Šokiruoja tai, kad Jovita nesikreipė į policiją netgi tada, kai buvo sumušta ir įvyko persileidimas.

„Jovita - moteris be jokios atsakomybės. Jeigu Jovita kentė smūgius iki tokio lygio, kad netgi prarado vaiką. Ji yra lygiai tokia pati nusikaltėlė, kaip ir jis", - teigia TV Pagalbos žurnalistė Rūta Filejeva, kuri 2017 metų vasarį sutaikė tuomet susikivirčijusią porą.

„Periodiškai su Jovita ir Gintaru susiskambindavau, rūpėdavo kaip jiems sekasi. Paskutinį kartą sulaukiau labai bauginančio Jovitos skambučio, ji paskambino man prieš keturias dienas, pasakydamas, kad Ginaras ją išvarė iš namų ir kad prieš kurį laiką jis ją sumušė taip stipriai, kad nebuvo sveikos vietos. Per jį ji prarado kūdikį", - negalėjo patikėti R. Filejeva. Vaikelio netekusi moteris atskleidė, kad taip stengėsi apsaugoti savo vyrą nuo policijos ir net nesikreipė į medikus. 

Neeilinę situaciją pakomentavo Kauno apskrities moterų krizių centro specialistė Renata Ališevičienė ir policijos pareigūnė Estera Venskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų