REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Vilnių sugrįžęs sostinės raitosios policijos vadas Laimonas Bankauskas sulaikymo detalių nekomentuoja, į klausimus apie įtarimus dėl narkotikų kontrabandos jis žada atsakyti vėliau.

REKLAMA
REKLAMA

Po sulaikymo pirmą kartą viešai prabilęs L. Bankauskas, LNK „Žinių" žurnalistų paprašytas komentaro, dėkojo visiems, palaikiusiems jį.

REKLAMA

„Dėkoju visiems žmonėms, pareigūnams, valdžiai, visiems, kurie manimi tikėjo", – penktadienį sakė L. Bankauskas ir į klausimus apie narkotikų kontrabandos bylą žadėjo atsakyti vėliau.

Neoficialiais duomenimis, Lietuvos ir Baltarusijos vadovai susitarė neatskleisti Vilniaus policijos pareigūno sulaikymo detalių.

Pasak Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko Kęstučio Lančinsko, dėl L. Bankausko bus atliktas vidaus tyrimas, o nušalinti pareigūną nuo pareigų nesą pagrindo.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos generalinė prokuratūra kol kas negavo iš Baltarusijos teisėsaugos institucijų jokios oficialios medžiagos apie Vilniaus raitosios policijos vadą L. Bankauską.

Kaip ELTA jau skelbė, situacijos, susijusios su L. Bankausko paleidimu, nekomentuoja ir Baltarusijos valstybės saugumo komitetas (KGB).

Pasak Baltarusijos pareigūnų, L. Bankauskas rugpjūčio 16 d. buvo sulaikytas Ašmenos pasienio poste, jo automobilyje buvo rasta 45,5 gramo amfetamino.

Sulaikytojo giminės teigė, kad narkotikai jam buvo pakišti.

Trečiadienį Baltarusijos KGB informacijos ir ryšių su visuomene centras oficialiai pranešė, kad L. Bankauskas paleidžiamas.

Žurnalistų paklaustas, ar nutraukta L. Bankauskui iškelta byla, Baltarusijos KGB atstovas Aleksandras Antonovičius pareiškė, kad jokių komentarų nebus.

Ketvirtadienį grįžęs į Lietuvą L. Bankauskas buvo apklaustas Valstybės saugumo departamente.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų