REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Klaipėdos meras Grubliauskas įsmuko į duobę: prireikė operacijos (tv3.lt koliažas)

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas po Achilo sausgyslės operacijos nedirbs mažiausiai savaitę.

7

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas po Achilo sausgyslės operacijos nedirbs mažiausiai savaitę.

REKLAMA

„Panašu į tai, bet nepaisant to, kad esu ligoninėje, miesto pulsą tikrai jausiu ir tikrai žinau, kas darosi, žinau, kas vyksta“, – BNS sekmadienio vakarą sakė uostamiesčio vadovas.

„Jeigu reikėtų, tai sutariau, kad ligoninėje būtų galima gauti darbo salytę. nepaisant to, kad koja – gipse, miesto gyvenime dalyvausiu abiem kojomis“, – teigė jis.

V. Grubliauskui penktadienį Klaipėdos universitetinėje ligoninėje atlikta Achilo sausgyslės operacija. Apie tai, kad susižeidė, politikas pranešė socialiniame tinkle „Facebook“.

„Vaikštinėdamas sportiniu žingsniu po miškelį tamsoje tiesiog įsmuko viena koja į duobę ir Achilo sausgyslė trūko. Stipriai nikstelėjau“, – tvirtino Klaipėdos meras.

REKLAMA
REKLAMA

Jis taip pat teigė, kad konkreti situacija dėl nedarbingumo paaiškės pirmadienį. „Galvoju, kad gali būt gan didelis nedarbingumas, nes gipsas, jeigu neklystu, tai sakė, kad 3-4 savaitėms. Kol kas nieko nežinau, nes dar tik antra diena po operacijos. Rytoj turėsiu pirmą perrišimą, žiūrės, kaip gyja žaizda, ir tada bus aiškesnės prognozės“, – sakė V. Grubliauskas.

Pernai kovą vykusiuose savivaldos rinkimuose su visuomeniniu komitetu kandidatavęs V. Grubliauskas buvo perrinktas Klaipėdos meru. Uostamiesčiui jis vadovauja nuo 2011 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų