REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš didįjį „tautų persikraustymą“ į Norviliškes šį ketvirtadienį klube „Gravity“ įvyks renginys „Start2gether“. Muzikos ir meno festivaliui „Be2gether“ skirtame vakarėlyje pasirodys Prancūzijos diskotekų „etalonas“, DJ Mehdi kolega Vicarious Bliss. Pankui iš Paryžiaus talkins ne ką mažiau išprotėjęs „Metal On Metal“ trejetukas: Manfredas, Kym Wild ir Miss America.

REKLAMA
REKLAMA

Kitą dieną po pasirodymo klube „Gravity“ Vicarious Bliss lips ant scenos Vokietijos festivalyje „C/O Pop“. Į lietuvaičių pamėgtą festivalį šiais metais suvažiuos šimtai elektroninės muzikos žvaigždžių, tarp kurių "Hercules & Love Affair", José González, Sven Väth, Ricardo Villalobos ir „Supermayer“.

REKLAMA

„Daft Punk“ ir „Justice“ numylėtinis

Išleidęs visų diskotekų kolonėles sprogdinusį hitą „Theme from Vicarious Bliss", Vicarious Bliss iš karto tapo vienu geidžiamiausių prodiuserių Europoje. Jo remiksų ėmė prašyti patys N*E*R*D ir „Justice“. Beje, visai neseniai Vicarious baigė prodiusuoti ketvirtąjį žinomos synth pop grupės „Ladytron“ albumą „Velocifero“ bei kūrė jiems remiksus.

Šiandien Vicarious Bliss yra tikras rave ikonomis vadinamų grupių „Daft Punk“ ir „Justice“ numylėtinis. Simpatijų šiam prodiuseriui bei „trenktų“ diskotekų vedėjui neslepia ir „Metal On Metal“, prisipažindami, kad ne tik mėgsta, bet ir groja penktadienio renginio svečio muziką.

REKLAMA
REKLAMA

"Yra atlikėjai, kurie patinka ir yra atlikėjai, kurie patinka ir dar mes juos grojam, tai Vicarious Bliss yra vienas iš pastarųjų. Jį grojam jau apie penkerius metus - tai tikrai bus smagu jį pamatyti gyvai. Tiesa, grodami su Vicarious pasistengsime jo gabalų neleisti," - sako Miss America.

Svajonių kompanija „Ed Banger“

Vicarious Bliss atstovauja šiandien vieną madingiausių įrašų kompanijų Europoje „Ed Banger“. Šiems „muzikos namams“ priklauso šiuo metu žiauriai populiarūs „Justice“, DJ Mehdi, Mr. Oizo, ar net šių metų „Eurovizijos“ Prancūzijos atstovas Sebastien Tellier. Daugelis gerai žinomų kūrėjų net nebando slėpti, kad viena didžiausių jų svajonių papulti į visą elitą subūrusią „Ed Banger“ kompaniją. Kalbama, kad ji iš karto garantuoja solidžius honorarus ir puikius įrašų pardavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Išpažįstu, kankina nežinia, kokio gi kalibro didžėjas yra tas Vicarious Bliss. Jei visa „Ed Banger“ atlikėjų šutvė yra tokia pat išprotėjusi kaip DJ Mehdi, penktadienį teks skelbti visuotino gedulo diena. Šokių maras neaplenks nei moterų, nei vyrų, atėjusių į „Gravity“. „Metal on Metal“ ta proga keičia savo firminį šaukinį į „Penktadienį dejuok!“, - viską užbaigia Kym Wild.

Beje, iš karto po renginio „Start2gether“ penktadienį klubo „Gravity“ komanda persikraustys į  Norviliškes, kur festivalyje „Be2gether“ prižiūrės „Sobieski Uogos“ klubo programą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų