REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Namuose gulėjo kelios cukinijos, tuno skardinės irgi ridenosi iš kampo į kampą, tad ėmiau ir paruošiau cukinijų „laivelius“, darbo tikrai nedaug, o skonis nuostabus“, rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

„Namuose gulėjo kelios cukinijos, tuno skardinės irgi ridenosi iš kampo į kampą, tad ėmiau ir paruošiau cukinijų „laivelius“, darbo tikrai nedaug, o skonis nuostabus“, rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 2 cukinijos; 2 šaukštai aliejaus; žiupsnelis pipirų; 350 g tuno aliejuje; 1 saliero stiebas; 1/2 svogūno; 1-2 šaukštai majonezo; 1 jalapeno pipiras; pagal skonį druskos; kelios krapų šakelės; 1 šaukštelis garstyčių; 2 šaukštai kukurūzų; 100 g sūrio.

Įdarytų cukinijų receptas

Cukinijas perpjauname per pusę ir išgremžiame šaukštu minkštimą padarydami laivelius. Pagardiname pipirais, pašlakstome aliejumi ir dedame į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 12 min.

Tuną sumaišome su likusiais produktais iki vientisos masės. Šia mase įdarome cukinijas, užberiame sūrio ir dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę keliom minutėm, kol masė sušils ir sūris išsilydys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų