Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pyragas gavosi labai skanus ir purus. Ką berašyčiau, skonio neperduosiu, o išsikepti rekomenduoju būtinai! Pyrago receptas nepaprastai lengvas, viską maišiau mikseriu, taip, kad galiu pasakyti: taukšt ir pyragas pagamintas“, – šypteli tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Pyragas gavosi labai skanus ir purus. Ką berašyčiau, skonio neperduosiu, o išsikepti rekomenduoju būtinai! Pyrago receptas nepaprastai lengvas, viską maišiau mikseriu, taip, kad galiu pasakyti: taukšt ir pyragas pagamintas“, – šypteli tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Pyragui reikės: 200 gr. miltų, 100 gr. sviesto (tirpinto), 3 kiaušinių, 1 skardinės saldaus kondensuoto pieno (385 g), 1 a.š. kepimo miltelių, 1 a.š. vanilinio cukraus, žiupsnelio druskos, 2–4 obuolių, razinų ir dž. spanguolių (nebūtina).

Dubenyje mikserio pagalba sumaišiau kiaušinius, supyliau kondensuotą pieną ir atvėsintą sviestą. Miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų persijojau, įbėriau žiupsnelį druskos ir per kelis kart supyliau į masę. Viską suplakiau mikseriu iki vientisos masės.

Įmaišiau smulkiai pjaustytus obuolius ir subėriau razinas, dž. spanguoles (prieš tai jas nupyliau verdančiu vandeniu). Kepimo indą sutepiau aliejumi ir supyliau masę. Ant viršaus išdėliojau obuolius ir pašoviau kepti į orkaitę. Kepiau 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40–45 min.

Pagal šį receptą, jau daug kartų kepiau obuolių pyragą. Ir visada gaunasi nuostabus, skanus. Tikrai rekomenduoju išbandyt
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų