• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mėgstu konservuoti. Man patinka pats procesas. Stebėti, kaip stiklainiai su vasaros gėrybėmis rikiuojasi rūsyje, pilnėja lentynos“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Mėgstu konservuoti. Man patinka pats procesas. Stebėti, kaip stiklainiai su vasaros gėrybėmis rikiuojasi rūsyje, pilnėja lentynos“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Iš normos marinato užpyliau 6 l agurkų. Agurkų pagal poreikį. Marinatas: 3 l vandens; 5 v. š. druskos; 1 st cukraus; 0,5 l acto; Kelios skiltelės česnako; Keli krapų žiedai; Saujelė vyšnių lapų; Saujelė juodųjų pipirų grūdeliais; 4 – 6 lauro lapai.

Agurkų marinato receptas

Stiklainius švariai išplauname ir iškaitiname. Agurkus nuplauname, nupjaustome galiukus. Į puodą sudedame marinatui skirtus produktus ir paverdame. Išgriebiame lapus.

Po truputį dedame agurkų. Juos šiek tiek pakaitiname. Sudedame į stiklainius. Marinatą dar kartą užverdame ir užpilame juo agurkus. Stiklainius užsukame, apverčiame dangteliais žemyn. Užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame atvėsti.

Reikia žiūrėti kas parašyta,one pulti komentuoti jei pati žiopla. 3l vandens tai ir produktų kiekis tinkamas
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų