Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šį pyragą kepdavau labai dažnai, kai mano vyresnėlis buvo mažas dar. Paskui pasimiršo ir daug metų nekepiau. Vakar benaršydama po savo senus užrašus radau ši receptą ir vyresnėlis iškepė. Tikrai nėra tas, kurį reikia valgyti metant svorį, bet kartais reikia to gabaliuko“, – rašė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Šį pyragą kepdavau labai dažnai, kai mano vyresnėlis buvo mažas dar. Paskui pasimiršo ir daug metų nekepiau. Vakar benaršydama po savo senus užrašus radau ši receptą ir vyresnėlis iškepė. Tikrai nėra tas, kurį reikia valgyti metant svorį, bet kartais reikia to gabaliuko“, – rašė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Reikės: 1 skardinė „Rududu“ tipo kremo; 500 g maskarponės sūrio; 3 kiaušiniai; 2 pakeliai sausainių (Gaidelis ar kitokių panašių); 100g sviesto.

Sulaužyti sausainius (kaip tinginiui), sviestą ištiprinti ir sumaišyti su sausainiais. Dėti į formą ir kepti orkaitėj ~200C temperatūroje apie 10–15 min.

Tada sumaišyti „Rududu“, maskarponės sūrį ir kiaušinius. Supilti ant sausainių, išlyginti ir dar kepti orkaitėj 160C temperatūtoje apie 45–50 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų