Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 stiklinė granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo triušienos
  • 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite
    žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite ant mėsos. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 stiklinė granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo triušienos
  • 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite
    žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite ant mėsos. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų