INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 stiklinė granatų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo triušienos
- 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite
žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite ant mėsos. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje.
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 stiklinė granatų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo triušienos
- 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite
žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite ant mėsos. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje.
Autorius: Janina
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI