REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų grietinėlės ( 30-33 %)
  • 300 gramų braškių
  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 150 mililitrų vandens
  • Papuošimui:
  • šiek tiek mėtų (šakelės)
  • šiek tiek braškių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų grietinėlės ( 30-33 %)
  • 300 gramų braškių
  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 150 mililitrų vandens
  • Papuošimui:
  • šiek tiek mėtų (šakelės)
  • šiek tiek braškių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandeniu užpilti želatiną ir palikti 10 min. išbrinkti. Tada virinti (bet neužvirti) želatiną, kol ji ištirps.
  2. Grietinėlę išplakti su cukrumi ir atvėsusiu vandeniu su želatina bei sutrintomis braškėmis.
  3. Desertą sudėti į indelius ir padėti į šaldytuvą sustingti. Patiekti su braškėmis ir mėtų šakelėmis.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų