REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja nauja savaitė, todėl kviečiame sužinoti, kas jūsų laukia ir ko tikėtis. Liko paskutinė savaitė iki šv. Velykų, todėl būkite atsargūs ir gerai apgalvokite kiekvieną veiksmą, kurio planuojate imtis. 

Artėja nauja savaitė, todėl kviečiame sužinoti, kas jūsų laukia ir ko tikėtis. Liko paskutinė savaitė iki šv. Velykų, todėl būkite atsargūs ir gerai apgalvokite kiekvieną veiksmą, kurio planuojate imtis. 

REKLAMA

Naglio Šulijos horoskopas 12 Zodiako ženklų jau čia: 

Avinas. Svarbus savaitės vidurys – tapsite judresni, dalykiškesni, daug lengviau tvarkysite dalykinius reikalus, kurių tuo metu gali padaugėti. Taip pat savaitės vidurys gali apdovanoti naudingais susitikimais ir pokalbiais, o savaitės pabaiga gali atgaivinti jausmus ir grožio suvokimą. 

Jautis. Didžioji savaitės dalis prabėgs ramiai – nedideli darbai, kasdieniai rūpesčiai ir tiek. Savaitės pradžia gali apdovanoti smagiomis smulkmenomis, vidurys padės rūpintis sveikata, o pabaigoje gali būti svarbių susitikimų ir susitarimų. Sėkmė lydės siekiant piniginės naudos.

Dvyniai. Būsite labai energingi, veiklūs, puikios sportinės formos, dėl to ir veikti linkę tiesmukai, be didelių mandagybių. Gal ne visiems tai patiks, bet bus efektyvu. Darbe darbo bus mažiau ir laiko sportui liks daugiau. Tai ir patiks. Įdomių žinių galima laukti iš artimų draugų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe darbų nestigo ir nestigs, tačiau savaitės viduryje pasikeis jų pobūdis – ims dominuoti nedideli, greitai sutvarkomi reikalai, teks daug kalbėtis, derėtis, rašyti ir tvarkyti „popierinius“ reikalus ar daryti ką panašaus. Labai smagiomis akimirkomis žada apdovanoti savaitgalis.

REKLAMA

Liūtas. Darbe darbo ne per daugiausia, taigi liks laiko kitiems reikalams. Labai geras metas tvarkyti su kelionėmis susijusius reikalus, ieškoti reikalingų žinių apie jas, sėkmė lydės ir su užsieniu susijusius dalykinius reikalus. Savaitės pradžia gali atnešti ir piniginės naudos, o savaitgalis bus skirtas namams ir šeimai.

Mergelė. Gali būti, kad nestigs darbo darbe, profesijos srityje. Jums patiks elgtis ryžtingai, veikti greitai, dėl to ir pasiekimai žada būti įspūdingi. Pirmoje savaitės pusėje bus palankus metas tvarkyti teisinius reikalus. Kelionėms palankus metas ateis pačioje savaitės pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Ši savaitė palanki tvarkyti juridinius reikalus, siekti teisingumo, jeigu reikia – tartis ir susitarti dėl to, kas jums svarbu. Nuo savaitės vidurio ims džiuginti partnerystės ryšiai, galimos ir naujos pažintys. Palankiai klostysis aplinkybės tiems, kurie vyksta į sportinio tipo kelionę.

Skorpionas. Pramogų ir kūrybos dabar bus vis mažiau, o kasdienių darbų – vis daugiau ir teks imtis jų visų iš eilės. Laimė, jie nebus labai varginantys. Profesijos srityje svarbi bus pati savaitės pradžia, vėliau viskas vyks beveik savaime. Maloniais susitikimais gali apdovanoti pati savaitės pabaiga. 

Šaulys. Pirmoji savaitės pusė palanki tvarkyti namus, užsiimtų jų, šeimos narių reikalais. Tačiau šis laikas eina į pabaigą ir sklandžiai pereina į laiką, kai nestinga progų smagiai pasilinksminti, o įkvėpimas ir sėkmė lydi tuos, kurių veikla susijusi su kūryba. Kai kurie svarbūs asmeniniai santykiai liks maždaug tokie, kokie buvo iki šiol. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Vis dar svarbūs bus namai, šeimos reikalai, tik anksčiau vyravo vienokie, o dabar bus kiek kitokie. Šiaip ar taip, teks suktis gana sparčiai. Darbe darbai varginti neskubės, užtai liks laiko energingai ir ryžtingai rūpintis sveikata, ir nebūtinai vien sava.

Vandenis. Pirmoje savaitės pusėje dar gali būti gana svarbių piniginių reikalų, atitinkamai – ir naudos. Vėliau dėmesys nukryps kitur – bus svarbu plėsti savo akiratį, pasikalbėti su draugais. Vis dar labai patiks sportinio stiliaus pramogos. Savaitės pabaiga parodys, kad atėjo laikas kūrybiškai veiklai namie.

Žuvys. Dalykinius reikalus tvarkyti nusibos savaitės viduryje, o asmeninis žavesys aplinkinius kerės iki pat jos pabaigos. Sklandžiai daugės piniginių reikalų, pastangos šioje srityje atneš apčiuopiamos naudos. Tęsiasi labai palankus metas ryžtingoms permainoms ir pertvarkoms namie.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų