G. Slausgalvienė prisiminė, kaip prieš 16 metų vyras užkariavo jos širdį (nuotr. Tomas Foto)

G. Slausgalvienė prisiminė, kaip prieš 16 metų vyras užkariavo jos širdį (nuotr. Tomas Foto)

Kaip ir kiekvieną šeštadienio rytą, taip ir rytoj TV3 žiūrovus žadins nuotaikinga ir azartiška kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Šįkart čia laukia įtempta šeimyninė dvikova, mat šaukštus surems Lietuvoje ir pasaulyje puikiai žinomi šokėjai bei choreografai – tai sutuoktiniai Gintarė ir Tomas Slausgalviai.

Sunkioji užduotis nuspręsti, kuris iš jų dviejų yra geresnis virtuvėje, atiteks Tomo mamai Daliai.

Laidos studijoje, naujajame sezone įsikūrusioje pačioje Kauno širdyje, „Miesto sodas“ restorano kulinarinėse dirbtuvėse „Gastro siena“, Gintarė keps česnakinius vištienos kepsnelius, o Tomas savo kulinarinius sugebėjimus pademonstruos gamindamas paplotėlius su feta ir ančiuviais.

Profesionalūs šokėjai ir ne vieno televizinio projekto dalyviai. Gintarė ir Tomas Slausgalviai net 5 kartus yra tapę Lietuvos šokių čempionato nugalėtojais, o atstovaudami ir garsindami Lietuvos vardą jie apkeliavo bene visą pasaulį.

REKLAMA

Tačiau jiedu – tvirta pora ne tik šokių aikštelėje, bet ir namuose. Romantiškus santykius jiedu puoselėja jau beveik du dešimtmečius, augina dvi dukreles.

„Kartu esame jau 16 metų, bet žinoma, kad būna visko: ir pasipykstam, ir pasiginčijam. Nėra namų be dūmų“, – apie tarpusavio santykius laidoje atviraus Gintarė.

Tomas, paklaustas kuo jį sužavėjo jo partnerė ir dabartinė žmona, teigs, kad visa tai tarsi likimo sudėliota ir net sunku tiksliai nusakyt, koks jausmas jį užplūdo susipažinus su Gintare.

„Tai tarsi magnetų trauka, kuomet jie vienas kitą traukia. Ji mane tiesiog pritraukė“, – teigs Tomas.

Gintarė šiuo klausimu pridės ir savo nuomonę, prisimindama, jog Tomas santykių pradžioje rodė itin didelę iniciatyvą. „Draugystės pradžioje jis buvo ne tik drąsus, bet net ir įkyrus“, – juoksis šokėja.

Gintarė su Tomu sukauptą ilgametę šokių patirtį su didžiuliu atsidavimu kasdien perduoda savo studijos „Dance4fun“ auklėtiniams, tačiau niekada nepamiršta ir dviejų savo dukrelių, kurioms visada stengiamasi surasti laiko bei skirti dėmesio.

„Dabar nebesunku viską suderinti, tačiau pradžioje nebuvo lengva. Tačiau pirmiausia visada yra vaikai, o jau tik po to visa kita“, – auksinę Slausgalvių šeimos darnių santykių paslaptį išduos Tomas.

REKLAMA

Kokias šeimynines tradicijas puoselėja garsūs šokėjai, nuo ko prasidėjo Tomo meilė šokiui, su kokiais iššūkiais tenka susidoroti Gintarei atliekant tiek mamos, tiek šokių studijos vadovės pareigas bei kuris iš jų dviejų gamina geriau – paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau devintą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus.

Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
[email protected]

Naujienų portalo tv3.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB All Media Lithuania sutikimo draudžiama.

Nėra komentarų. Būk pirmas - komentuok!

GAUK NEMOKAMĄ tv3.lt NAUJIENLAIŠKĮ Į SAVO PAŠTO DĖŽUTĘ:
UŽSISAKYTI

Top Video

Gynybos ekspertas sužavėtas: merginas šaukti į kariuomenę – puikus sumanymas
DABAR RODOMA
Gynybos ekspertas sužavėtas: merginas šaukti į kariuomenę – puikus sumanymas
DABAR RODOMA
Kruvinos Velykos Panevėžyje: mirus porai 13-metė liko našlaite
DABAR RODOMA
Tragiškos Velykos turistų rojuje: žuvo 215 žmonės, nugriaudėjo aštuoni sprogimai
DABAR RODOMA
Gedimino kalnas – pinigus ryjanti vieta: reikalauja daugiau
DABAR RODOMA
Aiškėja tikroji motociklininko žūties priežastis
DABAR RODOMA
Šimtmečių radybos Vilniuje – paaiškėjo ir pikantiškos detalės
DABAR RODOMA
Meschino ruoštos velykinės vaišės supykino Jankevičių
DABAR RODOMA
Valdas Adamkus žmonėms siunčia svarbią žinią
DABAR RODOMA
Naujausi kandidatų į prezidentus reitingai: užvirė žūtbūtinė kova
DABAR RODOMA
Pateko į aferisto pinkles: patikli kaunietė prarado 4 kambarių butą
REKLAMA
Kotletai kepti orkaitėje
Kotletai daugeliui lietuvių siejasi su paprasta, gardžia, greitai pagaminama vakariene. Skonis pranoks lūkesčius ir sužavės nuo pirmojo kąsnio.  Jums reikės: kilogramo ...
Vištienos ketvirčiai (Gamink su Audrone nuotr.)
Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė šeimą palepino vištienos ketvirčiais su česnakine plutele. Jos teigimu, ketvirčiai gavosi labai skanūs, mėsytė minkšta, tiesiog atšoko ...
Naminiai kijevo kotletai
Gaminti Kijevo kotletus nėra sunku, jie gali pavykti kiekvienai šeimininkei, tereikia tiksliai žinoti, kaip pagaminti. Dalijamės receptu, kurio autorė sako, kad taip paruošti ...
Pikantiška mišrainė
Per Velykas išsivirėte per daug kiaušinių ir nežinote ką su jais daryti? Puiku sunaudojimo būdu gali tapti pikantiška mišrainė, kuri idealiai tiks ant paskrudinto batono. ...
Antis (nuotr. 123rf.com)
Šiandien tikriausiai ant daugelio lietuvių stalų puikuosis gardžioji antis. O būtent tam dalijamės iš tiesų puikiu receptu, kuris antį pavers gardžia ir minkštute.  ...
REKLAMA

TELEVIZIJA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų