• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Sausio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Iš dalies jums gali pavykti įgyvendinti finansines ambicijas, tik nepersistenkite pirkdami, išlaidaudami. Nepatartina pernelyg pasitikėti ir antrosios pusės saiko jausmu bei skoniu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Diena tinkama susitikimams su įtakingais žmonėmis, kviestiniams pietums, pristatymams.

REKLAMA

Dvyniai Jūsų ausis gali pasiekti vertinga informacija, galbūt pasitarnaus reklama. Nepraleiskite šansų sublizgėti tokiame reikale, kurį gerai išmanote.

Vėžys Tikriausiai šiandien jausitės pagerbti draugų ir kolegų. Įdomiai klostysis naujai užsimezgę santykiai. Turėtų kilti ūpas išreikšti savo kūrybinius polėkius. Kažkas gali nustebinti savo užuominomis, pasiūlymais.

Liūtas Būsite emocionalūs, jausmingi, bet kartu paslaptingi ir užsidarę. Tikėtina, kad jus suintriguos mįslingas asmuo, naujiena. Galbūt bus sunku kažką suprasti, konkrečiai susikalbėti, susitarti, tačiau labai padės intuicija.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Dienai įsibėgėjant darysitės vis jautresni ir vis labiau susirūpinę savo asmeniniu pasaulėliu, namų erdve, artimaisiais. Atsipalaiduoti, nurimti trukdys ir santykių svyravimai. Stenkitės negraužti mylimo žmogaus įtarimais ir abejonėmis.

Svarstyklės Šiandien aplink save ieškosite grožio, komforto arba tai patys kursite savo aplinkoje.

Skorpionas Padaugės sutarimo su aplinkiniais, išgirsite naujienų.

Šaulys Galite gauti pasiūlymą užsidirbti pinigų ar pigiau įsigyti norimą daiktą namams. Dėl to derėtų pasitarti su šeimos nariais. Gali apimti nostalgija dėl kadaise patirtų jausmų arba užplūs meilės, švelnumo ilgesys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Traukte trauks pasinerti į malonumus, pasiduoti pagundoms. Galbūt sužinosite įdomią naujieną ar patirsite staigmeną. Pasilepinkite jums siūlomais malonumais, negailėkite komplimentų.

Vandenis Svajosite apie komfortą, švelnumą, meilę. Intuityviai jausite, ko reikia, kad būtumėte laimingesni. Derėtų ne vien svajoti, bet ir realiai stengtis tai pasiekti.

Žuvys Šiandieniai vizitai, pokalbiai gali suteikti neblogų vilčių, o konkretūs susitarimai turės palankią eigą. Iš partnerių, gerbėjų, simpatijų galite sulaukti įdomių ir netikėtų pasiūlymų.

vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų