REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Neįtikėtina – oftalmologas chirurgas nebenaudoja mikroskopo! Plačiau apie tai pasakoja klinikos „Naujas regėjimas“ vadovas Olegas Kovriguine.

Neįtikėtina – oftalmologas chirurgas nebenaudoja mikroskopo! Plačiau apie tai pasakoja klinikos „Naujas regėjimas“ vadovas Olegas Kovriguine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mūsų klinikoje lazerinės regėjimo korekcijos procedūros atliekamos jau 20 metų. Per šį laiką bendras pacientų skaičius viršijo vieną milijoną. Pati lazerinė regos korekcija pradėta taikyti prieš daugiau kaip 50 metų, taigi į akių kliniką „Naujas regėjimas“ jau kreipiasi mūsų buvusių pacientų vaikai ir anūkai. Oftalmologija nuolat eina į priekį, todėl be galo malonu koja kojon žengti su naujausiomis technologijomis, kad užtikrintume mūsų paties svarbiausio ir griežčiausio vertintojo – paciento interesus.

REKLAMA

Pristatau Jums naują lazerį su 3D sistema, kurį šiuo metu naudoja tik mūsų Vilniaus klinika. Tai bendras vokiečių ir amerikiečių mokslininkų, inžinierių bei programuotojų kūrinys. Prie šio lazerio sukūrimo prisidėjo ir puikus mūsų klinikos gydytojas Andrejus Radko.

Ši 2019 m. technologija pacientui suteikia neabejotinus privalumus. Operuodamas gydytojas nebenaudoja mikroskopo su ryškiu apšvietimu – dabar procedūrą jis stebi moderniame dideliame 4K standarto 3D ekrane. Naujoji sistema leidžia visam operacinės personalui, kurį sudaro medicinos inžinieriai, asistentai, operacinės slaugytojos bei akių chirurgai, ir besimokantiems oftalmologams aktyviai dalyvauti lazerinės regėjimo korekcijos procese bei gauti visą informaciją, labai reikalingą kiekvienam specialistui.

REKLAMA
REKLAMA

Lazerinė regėjimo korekcija dabar stebima 3D formatu, o ne plokščiu vaizdu, todėl galima užtikrinti dar didesnį procedūros saugumą ir pasiekti dar geresnių rezultatų.

Žmogaus akis, jos tinklainė užprogramuota tam tikram ribotam šviesos ir tamsos virsmų ciklui, todėl ypač svarbu nevarginti akių itin ryškia šviesa, Anksčiau, operuojant akis, buvo reikalingas maksimaliai ryškus, akis erzinantis apšvietimas. Tačiau svarbus ne tik nepriekaištingas operacijos atlikimas, bet ir rezultatas po jos. Taigi naujoji technologija bei naujas lazeris išsprendė šią problemą ir pacientui, ir operuojančiam gydytojui oftalmologui, iki tol kasdien dirbusiam su ryškios šviesos šaltiniais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujoji technologija dar labiau saugo paciento akis ir leidžia pasiekti įstabių rezultatų. Kaip ir visos naujovės, ši technologija kainuoja brangiai, tačiau mūsų Vilniaus akių ligų klinika „Naujas regėjimas“ nusprendė savo pacientams artėjančių šv. Kalėdų proga suteikti galimybę atgauti puikų regėjimą, naudojant pažangiausias technologijas. Naujasis lazeris, sumontuotas vokiečių bei amerikiečių inžinierių ir įvertintas sertifikuotų mūsų klinikos specialistų, nuo šiol užtikrina nepriekaištingą procedūros kontrolę bei saugumą.

REKLAMA

Mūsų pacientams iki 2019 m. gegužės 25 d. išsaugojome specialią lazerinės regėjimo korekcijos, naudojant iQ-LASIK Oxygen 3D technologiją, kainą – 799 Eur už abi akis, atliekant iš karto (įprasta kaina 1200 Eur).

Klinikoje „Naujas regėjimas“ taip pat vykdoma pinigų susigrąžinimo už lazerinę regėjimo korekciją programa.

Daugiau informacijos Jums suteiks gydytojas per konsultaciją mūsų klinikoje arba sužinokite www.eyes.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų