REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilnietė tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė dalijasi ypatingu vištienos kepsneliu receptu, kuris, žada, tikrai išsiskiria iš kitų dėl marinato, kurį naudoja. 

Vilnietė tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė dalijasi ypatingu vištienos kepsneliu receptu, kuris, žada, tikrai išsiskiria iš kitų dėl marinato, kurį naudoja. 

REKLAMA

10 vnt kepsnelių reikės: 1 vištienos krūtinėlės, 1 kiaušinio, 1 v. š. majonezo, 1 v. š. pomidorų padažo, 1 v. š. krakmolo, 1 v. š. miltų, vištienos prieskonių, česnako granulių, prieskoninių žolelių, pipirų, druskos, aliejaus kepti. 

Gaminimo eiga: 

Vištienos krūtinėlę supjausčiau kuo mažesniais gabaliukais.

Smulkintą vištieną pagardinau prieskoniais, įmušiau kiaušinį, subėriau miltus, krakmolą ir įdėjau majonezo bei pomidorų padažo. Viską gerai išmaišiau.

Kepsnelius kepiau keptuvėje su šlakeliu aliejaus, apkepdama juos iš abiejų pusių. Kepsneliai iškepa labai greitai ir gaunasi nepabijosiu pasakyti, kad jie tobuli.

Šaltinis: GAMINK SU AUDRONE

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų