REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienis bus permainingas daugeliui Zodiako ženklų. Keliems patariama vengti atsakingos veiklos ir būti atidiems.

Sekmadienis bus permainingas daugeliui Zodiako ženklų. Keliems patariama vengti atsakingos veiklos ir būti atidiems.

REKLAMA

Spalio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nesistenkite bet kokia kaina atrodyti pranašesni, protingesni už kitus, neteikite tiek daug reikšmės savo statusui ir šlovei, jei nenorite tapti atgrasūs aplinkiniams. Stenkitės pastebėti kitų privalumus, juos įvertinti.

Tauras

Būsite nusiteikę ginti savo interesus, ieškoti kaltų ir atsakingų, o tuo pačiu pritariančių ir palaikančių. Galite turėti problemų dėl neteisingai suprastų taisyklių, įstatymų. Atsargiai elkitės su informacija, technika ir kelyje.

Dvyniai

Prisiimdami naują atsakomybę, save pristatydami, turite būti įsitikinę, kad sugebėsite pateisinti kitų pasitikėjimą. Gerai apmąstykite situaciją, įsiklausykite į vidinį balsą. Jei savyje išgirsite stabdymo signalą, neskubėkite priimti sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Būsite nusiteikę griebtis rimtų darbų. Jeigu turite ką protingo pasakyti, netylėkite. Tačiau neprovokuokite bereikalingų barnių su aplinkiniais. Tai, ką mėginsite įteigti, kaip traktuosite informaciją, nebūtinai atitiks objektyvią tiesą.

REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai nevengsite užkulisinių intrigų ir manevrų, kad tik gautumėte tai, ko norite. Regis, reikalausite to, kas jums priklauso arba, kad kiti atsakytų už savo poelgius. Vargu ar tokia jūsų pozicija bei būsena ką nors džiugins.

Mergelė

Neverta pernelyg jaudintis dėl artėjančių permainų. Svarbiausia, atlikite viską, ką buvote prisižadėję. Tai padės išsaugoti reputaciją ir tiesiog gerai jaustis emocine prasme.

Svarstyklės

Diena nebus rami ir harmoninga. Galbūt sulauksite priekaištų dėl neišpildytų pažadų, beprasmiškų išlaidų. Galvoje suksis aibė rūpesčių, susijusių su finansiniu ir materialiniu įsitvirtinimu, šeimos ir vaikų ateitimi.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Rūpesčių galite turėti per kolegas, vaikus. Pasistenkite neįžeisti aplinkinių, nereikalauti neįmanomų dalykų. Neverta imtis darbų, kurių negalėsite savarankiškai užbaigti, nes tikro bendradarbiavimo tikėtis iš kitų šiandien neverta.

Šaulys

Jūs šiandien daug reikalausite iš kitų ir savęs. Nuotaiką gadins suvokimas, kad namie reikalai nejuda taip, kaip norėtųsi. Galbūt reikės ką nors taisyti, remontuoti, aiškintis dėl broko, nuostolio.

Ožiaragis

Šiandien galima tikėtis ir šilto, ir šalto. Taps aišku, kad tik griaunant sena galima sukurti ką nors nauja. Tik kažin ar verta. Juk nebūtinai nauja pasirodys lengviau ir geriau.

Vandenis

Bus dalykų, dėl kurių smarkiai nerimausite, pergyvensite. Galbūt sužinosite nelinksmą žinią arba paaštrės kai kurios finansinės problemos. Galite pasijusti sutrikę dėl kitų žmonių pretenzingumo ar gobšumo.

Žuvys

Tikėtinos kelionės, susijusios su moksliniais tyrimais, darbu. Su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų. Jausite kai kurių žmonių priešiškumą, nepasitenkinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų