REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kopimas Sidnėjaus tiltu, grožėjimasis Niagaros kriokliais ir tai maža dalis, ką galime pasiūlyti iš „Kelionių patarėjo“ (angl. „TripAdvisor“) sudaryto geriausių įspūdingų kelionių sąrašo.

Kopimas Sidnėjaus tiltu, grožėjimasis Niagaros kriokliais ir tai maža dalis, ką galime pasiūlyti iš „Kelionių patarėjo“ (angl. „TripAdvisor“) sudaryto geriausių įspūdingų kelionių sąrašo.

REKLAMA

Kviečiame susipažinti su šalimis siūlančiomis pramogas, kurios tiks tiek ekstremalių pojūčių mėgėjams, tiek keliautojams su šeima.

Maisto gaminimo kursai ir rinkos apžvalga Florencijoje

Turistams siulomi kursai supažindins su itališka virtuve ir leis išmokti įmantrių gaminimo subtilybių.

Dviračių turas po Berlyną

Šis turas trunka daugiau nei keturias valandas. Per jas pamatysite ne tik Berlyne verdanti gyvenime, bet ir aplankysite Berlyno sieną, Brandenburgo vartus ir daugybę kitų žymių vietų.

Vienos dienos turas po Niujorką

Autobusų turistams siūloma aplankyti Taimso aikštę, Rugsėjo 11-osios memorialą, Centrinį parką ir daug kitų žymių vietų. Vėliau turas persikelia į laivą, kuriuo plaukdami turistai turi galimybę pamatyti Laisvės statulą, Bruklino tiltą.

REKLAMA
REKLAMA

Kopimas Sidnėjaus tiltu

Jei lankysitės Sidnėjuje pamatysite daugybę žmonių laipiojančių po uosto tiltą. Ši pramoga yra viena iš populiariausių pasaulyje.

REKLAMA

Potyriai Vatikane

Tikriausiai apsilankius Vatikane visuomet pamatysite dar tūkstantį turistų, stovinčių eilėje ir besigrožiančių Vatikano didybe. Tačiau Vatikanas siūlo įsigyti pirmenybinį bilietą su kuriuo nereikės stovėti eilėse. Taip pat į šį pasiūlymą įeina ir sotūs ankstyvi pusryčiai.

Naujojo Orleano maisto gaminimo pamoka

Luizianos valstijoje galima aplankyti ir pamatyti daugybę objektų, tačiau vienas populiariausių pasiūlymų – maisto gaminimo pamokos. Profesionalūs šefai demonstruoja įmantrių patiekalų gaminimą, tuo pačių pasakodami apie jų atsiradimo istoriją.

REKLAMA
REKLAMA

„Rotoura Maori Hangi“ vakarienė Naujojoje Zelandijoje

Moari kaimas esantis Naujoje Zelandijoje siūlo pažinti vietinių kultūrą ir papročius. Daugiau nei tris valandas vykstantis turas siūlo paragauti vietinių patiekalų, taip pat padainuoti ir pašokti su vietiniais kaimelio gyventojais.

Turas po Niagaros krioklius

Šiam turui priklauso galimybė priplaukti laivu šalia Niagaros krioklių ir iš arti pamatyti jų grožį.

Viktorijos ir Butcharto Sodai netoli Vankuverio salų

Kelionėje leidžiama vieniems ištyrinėti ir pažinti Viktorijos miestą, o vėliau grožėtis Butcharto sodu, kuris turi 55 akrus gėlynų.

Laukinės Viklovos turas Dubline

Autobusu turistai supažindinami su Airijos kaimeliais ir pajūriais, o vėliau keliaujama į žymias Airijos vietas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų