• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Šių Zodiako ženklų laukia pasakiška diena: ar esate tarp laimingųjų?

Birželio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

36

Birželio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nekurkite finansinių planų, nieko nesiskolinkite, venkite įsipareigoti dėl piniginių ir turto reikalų: nesivelkite į avantiūras dėl pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Neskubėkite apsispręsti: kai kas dar gali pasikeisti iš esmės. Aplinkiniai gali suklaidinti ir be piktos valios. Nesivelkite į politinius, religinius debatus, ginčus dėl vaikų auklėjimo.

REKLAMA

Dvyniai

Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis: jūsų iniciatyvai pasireikšti nebus lengva, liksite neišgirsti, nesuprasti, neįvertinti. Verta labiau užsiimti namais, šeima. Būkite apdairesni vairuodami.

Vėžys

Nepraleiskite progos įgyti sąjungininkų: jais gali tapti ir jūsų vaikai, ir mylimas asmuo. Jei sulauksite ugningų meilės prisipažinimų ir kitokių rimtų pasiūlymų, nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Smulkmeniškų ginčų ir žioplų klaidų metas. Būkite atidūs skaičiuodami pinigus, pasirašydami dokumentus, vairuodami. Likite dėkingi už pastabas.

Mergelė

Iliuzijos gali užvaldyti, ypač tuomet, kai mėginsite vertinti santykius su sutuoktiniu, konkurentais ar priešais. Galite susidurti su pastarųjų provokacijomis, intrigomis.

Svarstyklės

Svarbu bendrauti su tais, kurie myli ir palaiko, ir vengti pavydžių bei kerštingų asmenų. Blogas laikas sandoriams. Nepirkite brangių daiktų.

Skorpionas

Prisiminkite praeities pamokas ir aptiksite visai neblogą išeitį. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nepatartina tvarkyti svarbių dalykinių reikalų: būkite itin apdairūs su pinigais. Venkite sukelti įtampą šeimoje, nes ginčai įsižiebs greitai.

Ožiaragis

Gresia neplanuotos finansinės kliūtys, netikėtos problemos dėl partnerių ar vadovybės, bet sutiksite galinčių jums pagelbėti tarpininkų.

Vandenis

Geriausia atsiriboti nuo viso pasaulio ir ramiai ilsėtis. Nereaguokite į provokacijas, ypač dėl finansinių bei širdies reikalų: nusivilsite, patirsite nuostolių.

Žuvys

Neskubėkite žengti lemtingo žingsnio: nebūkite tikri, kad viską žinote, viskas suprantama. Šiuo metu būsite linkę pasiduoti iliuzijoms, klysti. Nerizikuokite savo reputacija tvarkydami verslo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų