• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Paprasta, neperkrauta, funkcionalu bei ergonomiška! Apie ką susimąstėte, perskaitę šiuos žodžius?

Paprasta, neperkrauta, funkcionalu bei ergonomiška! Apie ką susimąstėte, perskaitę šiuos žodžius?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip, gyvename pasaulyje, kuriame skubame, bėgame. Ramybę atrandame namuose ir neretai būtent virtuvėje, kurioje kiekvienas nori susikurti savitą atmosferą bei estetiką.

REKLAMA

„O juk viskas susideda iš paprastų dalykų: lengva atsidaryti, nesunku prieiti, lengvai išsivalo, tyliai užsidaro, neūžia ir nebarška, - primena „Franke“ atstovas Lietuvoje Remigijus Nacevičius. – Virtuvėje mes gaminame, plauname, kepame, valgome, todėl natūralu, kad žmonės ieško pačių įvairiausių sprendimų – antibakterinių ir higieninių paviršių – juk higiena kasdien tampa vis aktualesnė“.

„Smart“ - tai mada, kuri yra į buitį persikėlė iš mobiliųjų telefonų. Lengvas valdymas, liečiami mygtukai, LED besikeičiantis apšvietimas, technikos prisijungimas per Wi-Fi, laikmačio nustatymai kiekviename prietaise, specialios programos, skirtos konkretiems patiekalams orkaitėse, savaiminis orkaičių išsivalymas - tai funkcijos, apie kurias anksčiau galėdavome tik pasvajoti.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak R. Nacevičiaus, prietaisai tampa vis labiau ekonomiškesni, yra naudojamos visiškai kitos technologijos. Vienas tokių prietaisų - indukcinės kaitlentės, kurios iš esmės keičia tiek dujines, tiek elektrines virykles, nes yra labai efektyvios, ekonomiškos ir funkcionalios.

„Franke“ išmaniosios virtuvės linija „Smart“ pasižymi ne tik išvardintomis savybėmis tačiau turi ir visų tiekiamų virtuvės elementų suderinamumą tarpusavyje.

„Juk normalu kad rinkdamiesi kaitlentę deriname ją su orkaite, kartais su gartraukiu. „Franke“ gamintojas suderina ne tik kaitlentę, orkaitę ir gartraukį, bet ir plautuvę, maišytuvą, mikrobangų krosnelę, - teigia R. Nacevičius. - Šioje produktų linijoje galima pasirinkti ne iš vieno gartraukio ar plautuvės, tačiau jie visi bus tarpusavyje suderinti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be suderinamumo ir funkcionalumo jus nudžiugins išskirtinis dizainas bei naujausios technologijos, tarkime, DKT technologija orkaitėse, kuri leidžia vienu metu kepti visiškai skirtingus patiekalus.

Ir dar, ar žinojote, kad ant naujų indukcinių kaitlenčių uždėjus plokščią akmenį ant jo igalite šsikepti kepsnį kaip lauke ant žarijų tiesiog savo virtuvėje?

„Su amžiumi ir galimybėmis žmonės tampa žingeidesni, reiklesni, imlesni technologijoms, kurios užtikrina lengvesnį ir patogesnį gyvenimą bei naujas galimybes, - tikina R. Nacevičius. - Iš kitos pusės, technologijos turi neperkrauti nereikalingomis ir nenaudojamomis funkcijomis, turi viskas būti parasta ir lengvai suprantama“.

Žinoma, labai svarbi yra priežiūra ir valymas. Todėl viskas turi būti lengvai valomais paviršiais, higieniška ir lengvai išardoma, jeigu to reikia. Visą laiką arčiau žmogaus... Būtent dėl to jau daugiau negu šimtą metų dirba „Franke“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų